Marvel's Midnight Suns ertelendi

Murathan Özlü 4.11.2021 - 15:03
Marvel's Midnight Suns ertelendi, Mart 2022'de çıkması beklenen oyunun 2022'nin ikinci yarısına ertelendiği ifade edildi.

Geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleşen Gamescom 2021 sırasında duyurulan Marvel's Midnight Suns ertelendi. Oyunun yapımcısı Firaxis stüdyosu oyunun sıra tabanlı oynanışının XCOM serisinden tamamen farklı olacağını belirtmişti ancak Midnight Suns'ın yayınlanan oynanış videosu, pek olumlu tepki almamıştı.

Marvel's Midnight Suns'ın neredeyse 7 dakikalık oynanış videosu 12 bin like-5 bin dislike oranıyla pek iyi bir geri dönüş almamıştı.

Marvel's Midnight Suns ertelendi, oyun 2022'nin ikinci yarısında çıkacak

Oyunun resmi Twitter hesabından yayınlanan açıkla"mada şu ifadelere yer verildi:

" Bir sürü oyuncunun, oyunu önümüzdeki bahar döneminde oynamayı beklediğini bildiğimiz için bu kararı almak pek kolay olmadı. Oyunu olabilecek en iyi şekilde çıkarmak için oyunun yayınlanma tarihini erteliyoruz."

Marvel's Midnight Suns ertelendi

" Marvel's Midnight Suns için aklımızdaki yaratıcı fikirlere sonuna kadar güveniyor ve Marvel'ın supernatural tarafında geçecek unutulmaz bir maceraya hayat vermek istiyoruz" şeklinde açıklamlarını devam ettiren Firaxis, erteleme kararı ile ellerine geçecek bir kaç aylık sürenin oyuna daha çok hikaye, sinematik elementi eklemek ve oyunu cilalamak için çok ciddi zaman kazandıracağını belirtti. Firaxis, oyununa ve fikrine oldukça güveniyor gibi gözüküyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.11.2021 16:23
marvel a rpg yakışmıyo ya pat küt dalası geliyo insanın
MK Okuru
MK Okuru 4.11.2021 18:49
Marvel's Avengers dediğin gibi çıktı ve aldığı notlar ortada..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Midnight Suns ertelendi
İlginizi Çekebilir