Marvel's Secret Invasion için yeni fragman geldi

Ersin Kılıç 3.04.2023 - 12:42
Haziran ayında yayınlanacak olan ve merakla beklenen Marvel's Secret Invasion dizisinin yeni fragmanı nihayet yayınlandı.

Son olarak D23 etkinliğinde ilk fragmanı ile karşımıza çıkan Marvel's Secret Invasion nihayet uzun süreli sessizliğini bozdu. 21 Haziran 2023'te Disney+ kanalında yayınlanacak olan dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Ünlü oyuncu Samuel L. Jackson'ı bir kez daha Nick Fury karakterine hayat verirken izleyeceğimiz dizinin özellikle MCU'daki bazı önemli boşlukları da doldurması bekleniyor.

Marvel's Secret Invasion dizisinin yeni fragmanı yayınlandı

Secret Invasion ile birlikte uzun süredir MCU'da görmediğimiz Nick Fury karakteri geri dönüyor. Marvel çizgi romanlarında sevilen bir hikayeyi televizyon ekranlarına aktaracak olan bu projenin tabi ki anlatım tarafında MCU'ya göre bazı değişiklikler ile karşımıza çıkması da bekleniyor. Zaten son fazda büyük eleştiriler alan Marvel'ın en önemli projelerinden birisinin de bu olduğunu söyleyebiliriz. 

Secret Invasion dizisi ne anlatacak?

2008 ve 2009 yılları arasında çizgi roman serisi ile karşımıza çıkan The Secret Invasion, Marvel'ın en büyük etkinliklerinden biri olmayı başarmıştı. Okuyuculardan olumlu geri dönüşler alan bu hikaye Disney+ servisinde yayınlanacak yeni dizi ile birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin önemli halkalarından birisi olacak.

Secret Invasion'ın genel hikayesinde adından da anlaşılabileceği gibi büyük bir istila hikayesi anlatılıyordu. Bu seride şekil değiştirme özellikleri ile bilinen Skrull ırkı, dünyadaki birçok süper-güçlü örgütün içerisine gizlice sızıyordu. Amaçları ise tabi ki gizlice başladıkları bu işleyişi büyük bir istilaya çevirmekti. Bu ırkın şekil değiştirme özelliği çizgi romandaki anlatımla birleşmiş ve ortaya büyük bir çıkmazın anlatıldığı hikayeler çıkmıştı. Kahramanların birbirlerine düşman olduğu, farklı koalisyonların kurulduğu bir hikaye örgüsü ile karşılaşmıştık.

Marvel's Secret Invasion için yeni fragman geldi

Dizide daha önce açıklandığı gibi ünlü oyuncu Samuel L. Jackson'ı bir kez daha Nick Fury rolü ile izleyeceğiz ve kendisi ilk defa bir hikayenin merkezinde yer alacak. Bu oyuncu dışında Talos'a hayat veren Ben Mendelsohn'un da dizide yer alacağı açıklanmıştı. Daha önce King Arthur, Peaky Blinders ve The OA gibi yapımlarda yer alan Kingsley Ben-Adir ise filmde kötü bir karaktere hayat verecek. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2023 18:58
Samuel yeni Nic Cage oldu, her yerde görünmesi bıktırdı.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2023 19:51
Bak bu dediğinin çok basit bir çözümü var. Adamın yer aldığı yapımları izlemiyorsun ve sorun halloluyor? Ne kadar kolay değil mi? Adam 2008´den beri mcu´nun kilit rollerinden birisinde oynuyor. Herhalde dizilerinde, filmlerinde gözükecek yani her şeyden de şikayet etmeyin arkadaş.
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2023 09:08
Ne alaka arkadaş? Bu adam zaten ilk İron-Man filminden bu yana hep Marvel evreni filmlerinde Nick Fury olarak vardı. İki alakasız kişiyi kıyaslamak nasıl bir bilgisizliktir. Kaldı ki bunlar aktör, sanamı soracaklar işlerini yaparken? Bıktıysan izlemezsin, kafana silah mı dayıyorlar izle diye
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Secret Invasion için yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir