Marvel's Spider-Man 2'nin PC Sürümü İçin Oynanış Videosu

Tunay Şahin 6.02.2024 - 14:46
Marvel's Spider-Man 2'nin resmi olmayan PC portu, 25 dakikalık oynanış videosu ile oyunculara sunuldu.

Marvel's Spider-Man 2'nin resmi olmayan PC portuna dair 25 dakikalık oynanış videosu yayınlandı. Geçtiğimiz ay, Marvel's Spider-Man 2'nin PC Sürümünün varlığından haberdar olmuş ve modlama ekibinin çabalarıyla geliştirilen yeni bir versiyonunun yayınlandığını öğrenmiştik. Oyuncular şimdi bu yenilikçi çalışmanın meyvelerini tadabilecek.

Marvel's Spider-Man 2 PC Portu Detayları

Bu, Marvel's Spider-Man 2 için resmi bir PC portu olmamakla birlikte, oyunun lansman sürümüne kıyasla önemli gelişmeler içeriyor. Gözle görülür şekilde iyileştirilmiş grafikler, dokular ve oynanış mekanikleri, oyunun PC'deki potansiyelini gözler önüne seriyor. Ancak, bazı dokular, gölgelendiriciler ve efektlerin hâlâ eksik olduğunu unutmamak gerek.

Oynanış Mekanikleri ve Performans

Yayınlanan videolar, The Sandman ile yapılan boss savaşı da dahil olmak üzere, oyunun ara sahnelerinin düzgün çalıştığını gösteriyor. Bununla birlikte, videolarda dikkat çeken takılmalar, oyunun hala geliştirme aşamasında olduğunu ve KB&M (klavye ve fare) desteğinin eksikliğini işaret ediyor. Bu, bir kontrol cihazı kullanımını zorunlu kılıyor.

Marvel's Spider-Man 2'nin bu resmi olmayan PC portunun arkasındaki modlama ekibi, sızdırılan bir PC geliştirme yapısını temel alarak etkileyici bir iş çıkardı. Bu tür bir sızıntıdan yola çıkarak oyunun bu versiyonunu oluşturabilmeleri, modlama topluluğunun beceri ve kararlılığını gösteriyor.

Resmi PC Sürümü İhtimali

Sony'nin Marvel's Spider-Man 2'yi PC'ye taşıma konusunda şu anda resmi bir planı olmasa da, orijinal oyunun başarısından bu yana devam oyununun PC versiyonunun geleceği konusunda olumlu beklentiler var. Belki de Horizon: Forbidden West projesinden sonra Nixxes bu görevi üstlenebilir.

Marvel's Spider-Man 2'nin resmi olmayan PC portu, PC oyuncuları için büyük bir merak konusu. Ancak, bu portun yasal olmayan yollarla elde edilmesiyle ilgili riskler göz önünde bulundurulmalı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2024 10:42
2025-2026 gibi çıkar pc ye
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man 2'nin PC Sürümü İçin Oynanış Videosu
İlginizi Çekebilir