Marvel's Spider-Man: Miles Morales ön siparişe açıldı

Özgür Deveci 30.09.2020 - 11:24
Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanacak macera oyunu Marvel's Spider-Man: Miles Morales ön siparişe açıldı.

Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanacak macera oyunu Marvel's Spider-Man: Miles Morales ön siparişe açıldı. PlayStation Store üzerinde ön siparişe açılan oyunu 49,99$ fiyat etiketiyle (Türkiye fiyatı 459,00 TL) satın alabilirsiniz. Ayrıca oyunu PlayStation 4 platformunda satın alırsanız PlayStation 5'e geçtiğinizde ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabileceksiniz.

Oyunun Standart sürümüne ek olarak Ultimate sürümü ise 69,99$ fiyat etiketine sahip ve Marvel's Spider-Man: Remastered sürümünü içeriyor. Orijinal oyunun yeniden yapımı ve Marvel's Spider-Man: The City That Never Sleeps indirilebilir içeriğinin üç bölümünün de dahil olduğu bu sürümde tüm hikayeyi deneyimleyebileceksiniz.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales ön siparişe açıldı

Marvel's Spider-Man: Miles Morales ön siparişe açıldı

Marvel's Spider-Man evrenindeki en son macerada genç Miles Morales, yeni bir Spider-Man olarak akıl hocası Peter Parker'ın izinden giderken bir yandan da yeni evine alışmaya çalışıyor. Ancak, şiddetli bir güç onun yeni evini yok etmekle tehdit ettiğinde, hevesli kahramanımız büyük gücün büyük sorumluluk gerektirdiğini fark ediyor. Marvel’ın New York şehrini kurtarmak için Miles'ın Spider-Man rolünü sahiplenmesi gerekiyor. Oyun, Marvel's Spider-Man oyunundan bir yıl sonrasını konu alıyor. Noel tatili gecesinde bir enerji şirketi ile yüksek teknolojili bir suç ordusu arasındaki savaş patlak verirken, Miles'ın Harlem'deki evide bu savaşın tam ortasında kalıyor.

Oyunun ön sipariş bonusları ise şu şekilde:

• T.R.A.C.K. Kostümü - MILES MORALES: SPIDER-MAN çizgi roman serisindeki yetenekli sanatçı Javier Garrón'un tasarladığı Zaman Tepkisi Etkinleştirilmiş Devre Kinetiği (T.R.A.C.K.) Kostümünü giyerek Takip Edilemez Kostüm Modunu açın.

• İkinci Spidey Kostümü - Yakında.

• Gravity Well Cihazı - Gravity Well Cihazını erkenden açın. Bu yeni savaş cihazıyla düşmanları bir araya toplayıp onları alt edin ve silahsızlandırın.

• Ekstra Yetenek Puanları - Harcanacak ekstra yetenek puanları ile yeni güçleri ve savaş kabiliyetlerini daha hızlı öğrenin."

Oyun, 12 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 5 platformları için piyasaya çıkacak. Son olarak oyunun duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.10.2020 08:33
Yuh artık dls benzeri oyuna 50dolar isteme ney biraz
Birikitiririm cyberpunk alırım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2020 20:53
The last of us 2'nin ps5^için remastered versiyonuna gerek yok çünkü ps5 yani yeni nesil konsolun grafikleri ile fark yaşanmayacak sadece ssd ve ışın izleme geyikleri azcık fark yapabilir az ama,,,
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ctn1905
Ctn1905 30.09.2020 19:42
marvels spiderman şu an 250 tl ve hikayesi daha uzun bence fiyatının daha düşük olması gerekiyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2020 12:57
7-8 saatlik açık dunya oyununa 459 TL kiyakmis be ustam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Marvel's Spider-Man: Miles Morales ön siparişe açıldı
İlginizi Çekebilir