Mass Effect Legendary Edition grafik karşılaştırma videosu

Ersin Kılıç 14.04.2021 - 11:13
Bioware serinin üç oyununu bir araya getirecek olan Mass Effect Legendary Edition grafik karşılaştırma videosu ile bir kez daha karşımıza çıktı

Mass Effect Legendary Edition grafik karşılaştırma videosu yayınlandı. Bioware daha önce farklı Youtube kanalları ve oyun siteleri tarafından yayınlanan videoların ardından resmi bir karşılaştırma videosu ile oyun severlerin karşısına çıktı. Bu videoda her zaman olduğu gibi oyunda yapılan değişikliklerin ve yeniliklerin gözler önüne serildiğini görüyoruz. Videoda ayrıca orjinal üçlemede yer alan sahneler ile Mass Effect Legendary Edition sürümündeki aynı sahneler kullanılarak oyunun ne kadar farklılaştığı da gösterilmiş.

Mass Effect Legendary Edition grafik karşılaştırma videosu geldi

Mass Effect Legendary Edition grafik karşılaştırma videosu

Bioware bir yandan ana üçlemeye bağlı bir devam oyunu duyururken diğer taraftan da bu üçlemenin bir arada yer aldığı Mass Effect Legendary Edition sürümünü duyurmuştu. Klasik bir Remastered oyunundan çok daha ince bir işçiliğe yer verilen bu özel pakette yapay zeka desteği ile birlikte oyunun grafiklerinin büyük oranda değiştiğine tanıklık edeceğiz. Zaten yayınlanan videoya baktığımızda da ne gibi değişiklikler yapıldığına odaklanıldığını görüyoruz.

Bioware yapay zeka sistemi sayesinde oyunun kaplamalarında büyük bir ilerleme kaydetmiş. Daha da detaylı bir hale gelen kaplamalar, yansımalar ve değiştirilen ışık kaynakları ile birlikte oyunun bu yenilenmiş srümünün gerçekten de çok daha farklı olduğunu görüyoruz. Oynanış tarafında da bütünlüğü bozmamak adına önemli değişiklikler yapan firma ayrıca karakter görünümleri ve animasyonları konusunda da değişikliğe gitmiş. Yani ilk oyundan son oyuna kadar tüm oyunun animasyon yapısının aynı olduğunu görebileceğiz. Bu da oyunlar arası geçiş yaptığımızda oynanış ve ilerleme adına oyunu dengede tutmuş olacak.

Mass Effect Legendary Edition grafik yapısının yanı sıra aslında seriyi daha önce deneyim etmeyen ya da tekrar oynamak isteyen oyuncular için çok iyi bir fırsat sunuyor diyebiliriz. Multiplayer modlarının kaldırıldığı bu yeni paket Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 oyunlarının hikaye içeriklerini, promosyon silahlarını, zırhlarını ve 40’ın üstünde çıkan DLC’lerini içerecek. Bu içerikler yeniden düzenlenmiş ve 4K Ultra HD için optimize edilmiş olacak. Oyunun yayınlanan bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2021 02:39
Oynamak için sabırsızlandığım tek oyun.
MK Okuru
MK Okuru 24.02.2024 20:35
Oynadın mı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2021 11:22
Birde tr dil olsaydı Super olurdu
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2021 09:04
Başladınız yine
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect Legendary Edition grafik karşılaştırma videosu
İlginizi Çekebilir