Mass Effect Legendary Edition satışları EA beklentilerini aştı

Ersin Kılıç 5.08.2021 - 12:27
Geçtiğimiz Mayıs ayında çıkan ve serinin üç oyununu bir araya getiren Mass Effect Legendary Edition satışları EA Games'i mutlu etmiş

Mass Effect Legendary Edition satış rakamları konusunda net bir açıklama gelmese de anlaşılan firma oyunun durumundan oldukça memnun. EA Games CEO'su tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun satışları beklediklerinden çok daha iyi bir seviyeye ulaşarak firmayı fazlasıyla memnun etmiş.

EA, Mass Effect Legendary Edition satışlarından memnun

Mass Effect Legendary Edition satışları EA beklentilerini aştı

Geçtiğimiz Mayıs ayında piyasaya çıkan Mass Effect Legendary Edition bildiğiniz gibi Andromeda oyununu elinin tersiyle iterek serinin ilk üç oyununu içerisinde barındırıyordu. Grafiklerin ve oyunlarda bulunan bazı problemlerin elden geçirildiği bu sürüm doğal olarak oyuncular tarafından da ilgi ile karşılandı. Hem yeniden oynamak isteyenler hem de seriyle ilk defa tanışacak oyuncular için iyi bir fırsat sunan bu özel sürümün satışları EA Games'in beklentilerini fazlasıyla aşmış durumda.

EA Games CEO'su Andrew Wilson şirketin bir konferansı sırasında Mass Effect Legendary Edition hakkında şu ifadelerde bulunmuş; "İlk üç Mass Effect oyununun Remaster sürümü olan Mass Effect Legendary Edition'ın piyasaya sürülmesi, dünyanın dört bir yanındaki hayranların tutkusunu yeniden ateşleyerek, satış performansı konusunda da beklentilerimizin çok üzerine çıktı.”

Açıkçası bu durum EA Games için ileriye dönük olarak oldukça iyi bir örnek oldu diyebiliriz. Bu durum serinin yeni oyununda da aksiyon ve mikro ödemelere boğulmuş bir oyundan ziyade Mass Effect atmosferine uygun bir oyun yapılması gerektiğini göstermiş oldu diyebiliriz. Yine aynı şekilde Star Wars Jedi Fallen Order oyununun yakaladığı başarı da EA games'in daha fazla hikaye bazlı oyunlara yönelmesine sebep olmuş ve firma stüdyolarına olan baskıların azaltılacağını açıklamıştı.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2021 05:09
Ea akıllanmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 21:53
Güzel haber umarım Dragon Age serisini de elden geçirirler.
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2021 08:19
Onların elden geçeçek bişeyi yok ki. Dragon Age Origin hala çok iyi görünüyor. 2 ve 3 te öyle
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 19:47
Türkçe Yama çıktımı?
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2021 20:18
Nope
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mass Effect Legendary Edition satışları EA beklentilerini aştı
İlginizi Çekebilir