Star Wars Jedi Fallen Order PS5 ve Xbox Series X / S'e geliyor

Alparslan Gürlek 30.04.2021 - 14:10
Electronic Arts, Star Wars Jedi Fallen Order oyununun PlayStation 5 ve Xbox Series X / S için yeni nesil sürümünün çıkacağını duyurdu.

Electronic Arts, PlayStation 5 ve Xbox Series X / S için Star Wars Jedi Fallen Order'ı piyasaya sürecek. Respawn'ın aksiyon macera oyununun "bir dizi teknik iyileştirme" içeren yeni nesil sürümü 2021 yaz aylarında piyasaya sürülecek şekilde hazırlanıyor.

Star Wars Jedi Fallen Order PS5 ve Xbox Series X / S için bu yaz çıkacak

Ayrıca eğer oyuna sahipseniz oyununuzu yeni nesil sürümüne ücretsiz şekilde yükseltebileceksiniz. Resmi Star Wars web sitesinde yapılan duyuruya göre "Daha fazla ayrıntı yakında gelecek."

Star Wars Jedi Fallen Order, daha önce Mart ayında Alman video oyunları derecelendirme kurulu tarafından PS5 ve Xbox Series X / S için derecelendirilmişti.

EA, ocak ayında Sony ve Microsoft'un son konsollarında oynandığında oyunun Xbox One ve PS4 sürümlerini geliştiren bir yeni nesil optimizasyon güncellemesi yayınlamıştı. Bu güncelleme, PS5 ve XSX/S'de kare hızını ve dinamik çözünürlük aralıklarını değiştiriyordu. 

Star Wars Jedi Fallen Order PS5 ve Xbox Series X / S'e geliyor

Temmuz 2020'de EA, Respawn'ın oyununun 10 milyon oyuncuyu da geçtiğini belirtmişti. Hayranlar tarafından sevilen bir oyun olarak hafızalarda yer etmeyi başaran yapım, bunu satışlarına da yansıtmış gibi görünüyor. Yayıncı oyun için "son birkaç yılın patlama yapan başlıklarından biri" demişti ve CEO Andrew Wilson, "tamamen yeni bir serinin ilk başlığı" olarak nitelendirmişti. Yapılan açıklamalar ve satış başarısına da bakarak Star Wars Jedi: Fallen Order için bir devam oyununun planlar arasında olduğunu söyleyebiliriz.

Titanfall ve Apex Legends serilerinin arkasındaki isim olan Respawn son zamanlarda orijinal bir oyun projesi üzerinde çalıştığını da doğrulamıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2021 03:05
Sahurda bile 12 teraflops der giderim,,,,o kadar hadi hayırlı iftarlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Star Wars Jedi Fallen Order PS5 ve Xbox Series X / S'e geliyor
İlginizi Çekebilir