Matt Damon, Thor: Love and Thunder kadrosunda

Özgür Deveci 18.01.2021 - 15:56
2022'de vizyona girmesi planlanan Thor: Love and Thunder filminin oyuncu kadrosuna Matt Damon dahil oldu.

Taika Waititi imzasını taşıyan Thor: Love and Thunder filminden yeni bir detay paylaşıldı. Can Dostum, Marslı ve Er Ryan'ı Kurtarmak filmlerinin yanı sıra Bourne serisinden tanıdığımız Matt Damon, Thor: Love and Thunder kadrosuna dahil oldu. Filmde önemli bir rolü oynayacağı söylenen aktörün, iki haftadır Sydney'de karantinada olduğu belirtildi. Dolayısıyla Damon'ın çekimleri henüz başlamadı. Filmin diğer oyuncuları arasında Galaksinin Koruyucuları serisinde Star Lord karakterini canlandıran Chris Pratt dahil olmak üzere, Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Tessa Thompson yer alıyor.

Matt Damon, Thor: Love and Thunder kadrosunda

Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022'de sinemaseverler ile buluşacak

Galaksinin Koruyucuları serisinde Star Lord karakterini canlandıran Chris Pratt'in ve Gorr the God Butcher olarak Christian Bale'in Love and Thunder kadrosuna dahil olduğu daha önce açıklanmıştı. Bugün yapılan resmi bir açıklamaya göre Thor: Ragnarok filminde Loki olarak izleyici karşısına çıkan Matt Damon'ın filme dahil olduğu belirtildi. Ayrıca Natalie Portman'da 2013 yılından sonra ilk kez seriye geri dönüyor. Filmin çekimleri daha önce başlamıştı, ancak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ertelenmek zorunda kalmıştı.

Filmin çekimleri Avustralya'ya yapılacak. Stüdyo tarafından yapılan açıklamaya göre Avustralya'nın, Amerika'ya nazaran daha güvenli olacağı söylendi. Thor: Ragnarok ile 854 milyon dolar gişe hasılatı yapan Taika Waititi, serinin dördüncü filmi için de yönetmen koltuğuna geçiyor. Filmin senaryosunu da kaleme alan Waititi'ye, Sweet/Vicious filminden tanıdığımız Jennifer Kaytin Robinson eşlik ediyor. Bu arada Oscar ödüllü yönetmen Waititi, Kronan savaşçısı olan Korg'un seslendirmesini yapacak. Önümüzdeki sene vizyona girmesi planlanan filmin yapımcılığını ise, Marvel Studios Başkanı Kevin Feige üstleniyor.

Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek. Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 01:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Matt Damon, Thor: Love and Thunder kadrosunda
İlginizi Çekebilir