Merak edilen Catherine Full Body için yeni fragman paylaşıldı

Furkan Güler 16.09.2018 - 03:39
Sevilen oyun yeniden oyuncuların karşısına çıkacak

Geride bıraktığımız sene duyurulduktan sonra uzun süre sessizliğe gömülen Catherine Full Body'den yeni bir fragman daha geldi. Daha önceki fragmanlarda oyuna yeni karakterler eklendiğini duyuran geliştiriciler, bu kez yeni fragmanda senaryoya Persona 5'ten, Joker karakterinin dahil olacağını gösterdi. Hikaye anlatımı açısından vakti zamanında oldukça farklı bir yapımla karşımıza çıkan Atlus, Catherine'i yenilenmiş bir şekilde yeni nesil konsollara getiriyor.

Catherine Full Body için yeni fragman paylaşıldı

Bulmacaları temel alan oynanış mekanikleri ile seçimler yaptığımız Catherine, büyük bir kesim oyuncunun oldukça hoşuna gitmişti. Nişanlımızı başka bir kadınla aldattığınız oyunun hikayesinde ana karakterimiz olan Vincent'in kabuslarının içerisinde kaybolacağınızın garantisini verebilirim. Oynanış anlamında pek fazla yenilik sunmayan Catherine'de kötü rüyaların arasında kaybolup, ilgi çekici bir anlatım tarzına sahip hikaye ile karşılaşmıştık. Açıklanan bilgilere göre Catherine: Full Body, PlayStation 4 platformunun yanında PS Vita platformu için de çıkacak.

Ancak geliştiriciler Catherine'in bir seri olmayacağını ve Full Body'den sonra bu markayı bırakacaklarını geçtiğimiz dönemlerde açıklamıştı. Yani Catherine için bir devam oyunu bekliyorsanız, başka oyunlara merak salmanızı öneririz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 18:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2018 11:11
Sizin şu saçma video oynatıcınızdan gına geldi yeminle!! Video oynatınca mesaj yazılmıyor. Tarayıcı sapıtıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2018 09:16
Yanlış oyunun fragmanı galiba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2018 08:40
geliyom catherine geliyorum ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merak edilen Catherine Full Body'den yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir