Merakla beklenen The Northman filmi için yeni fragman geldi

Ersin Kılıç 13.04.2022 - 17:20
Kadrosunda birçok önemli oyuncuyu barındıra The Northman filmi için 2.fragman geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı.

Focus Features geçtiğimiz dakikalarda merakla beklenen The Northman filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Özellikle kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan film anlatım tarzı ve atmosferiyle de ön plana çıkıyor. Bu yılın ses getiren filmlerinden biri olmasına kesin gözüyle bakılan The Northman, ülkemizde Kuzeyli adı ile gösterime girecek.

The Northman filmi için yeni bir fragman geldi

22 Nisan'da gösterime girecek filmin yönetmenlik koltuğunda ise Robert Eggers yer alıyor. Daha önce kısa filmler dışında VVith filmine de imza atan yönetmen özellikle The Lighthouse (Deniz Feneri) filmi ile büyük övgüler toplamayı başarmıştı. 10. yüzyılın başında İzlanda'da geçen filmde babasının intikamını almaya çalışan bir Viking'in hikayesine tanıklık edeceğiz. Filmin senaryosuna ise yönetmen Robert Eggers ile birlikte İzlandalı şair ve yazar olan Sjón imza atmış. 

Filmin kadrosu ise oldukça zengin. Başrolde daha önce Golden Globa ödülü de kazanan Alexander Skarsgård ve yine Golden Globe ödüllü Anna Taylor Joy'un yer aldığı filmde Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe ve Claes Bang gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 22:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.04.2022 17:15
Assasians creed valhala la bu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Merakla beklenen The Northman filmi için yeni fragman geldi
İlginizi Çekebilir