Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'den bol detaylı yepyeni video!

Tayfun Erkan 19.06.2014 - 15:20
Enfes görüntüler içeride!
Geçtiğimiz saatlerde sizlere MGS: The Phantom Pain için yeni bir oynanış videosunun geleceğini bildirmiştik. Ve 30 dakikalık oynanış görüntülerinin Kojima Studios'unda görüntülendi. Yapımda gizlilik ögelerini derin bir oynanış deneyimini oyunculara hissettirecek. Animasyonlar, grafikler, detaylar, harita büyüklüğü hakkında fikir sahibi olabiliyoruz.

Tabi, arada Kojima'nın kattığı çok ince esprilerde mevcut. Örneğin, oyunun geçtiği arazilerde keçileri Peace Walker'da da kullandığımız Fulton Recovery'le Mother Base olarak adlandırılan ana üssümüze gönderiyoruz. Ve oraya geri döndüğümüzde kendisini orada görmek gerçekten hoş ve komik detaylar olduğunu söylemek gerek.

Ayrıca videoda gördüğümüz üzere Mother Base gidip, tıpkı Peace Walker'da olduğu gibi düşmanları kendi üssümüze gönderip, orada kendi adamımız olarak yetiştirebiliyoruz. Elbette  Big Boss olarak orayı istediğimiz gibi kontrol altına alabiliyoruz Lafı fazla uzatmadan 30 dakikalık oyun içi görüntülerden oluşan bu video ile birlikte sizleri baş başa bırakalım.

İyi seyirler.

Not: Oyunun oynanış görüntüleri 50:00 dakikadan itibaren başlıyor.



Yorumlar 16
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 13:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'den bol detaylı yepyeni video!
İlginizi Çekebilir