Metal Slug Tactics oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 12.08.2021 - 11:46
Haziran ayında Summer Game Fest sunumunda duyurulan Metal Slug Tactics için yeni bir oynanış videosu yayınlandı.

Metal Slug Tactics geçtiğimiz Haziran ayında Summer Game Fest etkinliğinde duyurulmuş ve seri için büyük bir sürpriz olmuştu. Klasik Metal Slug karakterlerini, atmosferini ve dinamiklerini taktiksel oynanış türü ile birleştiren yapımın oldukça ilgi çekici olduğunu şimdiden söyleyebiliriz. Atari salonlarının vazgeçilmez oyunlarından biri olan bu serinin yeni durağı için yeni bir oynanış videosu da yayınlandı.

Metal Slug Tactics PC için geliyor

Metal Slug Tactics için ilk olarak 2021 çıkış tarihi verilse de daha sonra oyunun 2022'ye sarkabileceği belirtilmişti. Kesin çıkış tarihi belli olmayan oyunu muhtemelen 2022 yılının ilk aylarında göreceğiz. Seriye yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefleyen Metal Slug Tactics oyununda seriden aşina olduğumuz birçok karakter oyunda kendisine yer edinecek.

Dotemu ve Leikir Studio işbirliği ile oyunda Peregrine Falcon Squad'ı dinamik ve stratejik bir şekilde kullanacak ve Marco, Eri, Fio ve Tarma gibi karakterlerin yeniden bir araya gelişine şahit olacağız. Oyun içerisinde klasik Metal Slug silahları yer alacak. Yetenek ağacının da bulunduğu oyunda adrenalin yüklü bir oynanışın olacağı belirtilmiş.

Metal Slug Tactics oynanış videosu yayınlandı

Oyunculara birbirinden zorlu görevleri, farklı kombinasyon seviyelerini ve daha fazlasını sunacak olan yapım, ezberlerin dışında bir savaş deneyimi sunacak. Oyun içerisinde yer alan görevler tekrar oynanabilir bir yapıda oyunculara sunulacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2021 14:13
Oynanış videosu değil ki ama bu?
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2021 21:13
Emin misin?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metal Slug Tactics oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir