Metroid Prime 4'ün stüdyosu değişti ve oyun sıfırdan yapılıyor!

Ersin Kılıç 26.01.2019 - 00:25
Nintendo'nun kritik ve sevindiren bir hamle

Nintendo bu akşam saatlerinde sürpriz bir video yayınladı ve Metroid Prime 4 hakkında önemli ve bir o kadar da kritik açıklamalara imza attı. Bu açıklamaların bir yandan oldukça sevindirici, diğer yandan da üzücü sonuçlar doğurduğunu söyleyebiliriz (sevindirici kısım daha ağır basıyor).

Metroid Prime 4 ile ilgili şaşırtıcı bir açıklama geldi

2017 yılında düzenlenen E3 fuarında duyurusu yapılan Metroid Prime 4, bu duyurudan sonra büyük bir sessizliğe gömülmüştü. Aslında yapılan bu duyurunun serinin hayranlarını çok fazla memnun etmediğini de söyleyebiliriz. Çünkü oyunun yapımını Bandai Namco firmasının üstlendiği açıklanmıştı. İşte aradan geçen bu uzun süre sonunda, Metroid Prime 4'ün yuvasına geri döndüğü açıklandı.

Projenin diledikleri gibi gitmediğini, serinin hayranlarının endişelerini göz önüne aldıklarını belirten Nintendo geliştirici ekibinin başındaki isim olan Shinya Takahashi, oyuna sıfırdan başladıklarını açıkladı. Bu duyurunun en sevindirici yanı ise oyunun Retro Studios'a teslim edildiğinin açıklanması oldu. Metroid serisinin en iyi oyunlarına imza atan Retro Studios, böylelikle yeni oyunun da yapımını üstlenmiş oldu. Bu haber çoğu Nintendo hayranı gibi bizi de sevindirdi fakat projenin sıfırlanması tabi ki çıkış tarihini de bir hayli geciktirecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 10:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.01.2019 01:09
Umarım güzel bir iş çıkar . Ben Metroid serisinden umutluyum .
Kalan Karakter: 300 Gönder
Metroid Prime 4'ün stüdyosu değişti ve oyun sıfırdan yapılıyor!
İlginizi Çekebilir