Michael Pachter: PS Vita çok pahalı!

Ege Erkek 28.07.2012 - 04:08
Oyun analisti, PS Vita ve Nintendo 3DS hakkında neler düşünüyor?

Sony'nin şık el konsolu olarak lanse ettiği PS Vita, ağır eleştirilere uğradı. Birçok oyun yapımcısına ve dağıtımcısına göre, el konsolu oldukça pahalı. PS Vita'nın pahalılığını ve verimsizliğini vurgulayan oyun analisti Michael Pachter, bir oyun sitesine konu hakkında görüşlerini bildirdi. Pachter: "PS Vita'nın daha fazla reklama ihtiyacı var; birçok oyun PS Vita için geliştirildi, ancak görüldüğü üzere el konsolunun oyun satışlarında işler hiç de iyiye gitmiyor. PS Vita çok pahalı, aynı PlayStation 3 gibi".
 
Pachter, eleştiri oklarını firmalara da çevirdi ve şu şekilde devam etti: "PS Vita belli sayıda oyuna sahip ama beklenildiği oyun satışlarını yapamıyor. Firmalar bu konuda en önemli unsur ve hala daha düşük kalitede olan firmalar PS Vita'ya oyun çıkarıyor, bu yüzden satışlar yavaş ve oyunlar da gereksiz yere çoğalıyor".
 
Oyun analisti, ayrıca Nintendo 3DS'nin yeni XL modelini de ufak bir değerlendirmeye aldı. 3DS'yi sadece "Zayıf" olarak nitelendiren analist, el cihazının istediği satış rakamına ulaşamayacağını savundu.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Michael Pachter: PS Vita çok pahalı!
İlginizi Çekebilir