Michelle Rodriguez ve Justice Smith, Dungeons & Dragons kadrosunda

Özgür Deveci 9.02.2021 - 13:08
Fantastik rol yapma oyunundan uyarlanacak Dungeons & Dragons filminin oyuncu kadrosuna Michelle Rodriguez ve Justice Smith dahil oldu.

Fantastik rol yapma oyunundan uyarlanacak Dungeons and Dragons filminin oyuncu kadrosu genişliyor. Fast and Furious ve Lost yapımlarından tanıdığımız başarılı oyuncu Michelle Rodriguez ve Tim Goodman olarak Pokemon: Detective Pikachu ile izleyicilerin karşısına çıkan Justice Smith, Dungeons and Dragons'ın iki yeni ismi oldu. Michael Gilio'nun bir taslağından uyarlanan filmin yapımcılığını eOne‘dan Jeremy Latcham ve Hasbro‘dan Brian Goldner üstleniyor.

Paramount, Hasbro ve eOne, Dungeons and Dragons filminde ortak yapımcı olarak yer alıyorlar. Birleşik Krallık ve Kanada için eOne tarafından dağıtılacak filmin dünya çapında dağıtımını ise Paramount Pictures üstleniyor. Jeremy Latcham, Hasbro'nun geçen yıl satın aldığı eOne için filmin yapımcılığını yapıyor. Brian Goldner ise, Hasbro adına prodüksiyon sürecini yönetecek. Kısa bir süre önce filmin vizyon tarihi Kasım 2021'den, 27 Mayıs 2022 tarihine ertelendi.

Michelle Rodriguez ve Justice Smith, Dungeons & Dragons kadrosunda

Michelle Rodriguez ve Justice Smith, Dungeons & Dragons kadrosunda

Dungeons & Dragons, Jeremy Irons'ın 2000 yılında New Line'ın uyarlamasında rol almasından bu yana ilk uzun metraj film olacak. İlk olarak Warner Bros. tarafından yapılması planlanan filmin başrolü için Ansel Elgort düşünülmüştü. Yapımcılığını Goosebumps'ın üstleneceği planlanan filmin, yönetmen koltuğunda ise Rob Letterman oturacaktı. Sweetpea Entertainment ile Hasbro arasında mülkiyet haklarıyla ilgili yasal bir anlaşmazlığın ardından, film Paramount stüdyolarına taşındı. Chris McKay, 2019'da Goldstein ve Daley ile değiştirilmeden önce filmin yönetmen pozisyonuna getirildi.

Jonathan Goldstein ve John Francis Daley imzasını taşıyan filmin oyuncu kadrosunda Chris Pine, Michelle Rodriguez ve Justice Smith gibi Hollywood'un başarılı isimleri yer alıyor. Ancak hangi rolde oynayacakları henüz açıklanmadı. Filmin yazarları arasında ise, Dave Arneson, John Francis Daley, Jonathan Goldstein, E. Gary Gygax ve Derek Kolsta bulunuyor. Film, COVID-19 salgını yüzünden ertelenmezse, 27 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.02.2021 01:09
Michelle ciğim yaşlanmış yav
Kalan Karakter: 300 Gönder
Michelle Rodriguez ve Justice Smith, Dungeons & Dragons kadrosunda
İlginizi Çekebilir