Microsoft, Gears of War için patent başvurusunda bulundu

Atıf Doğan Özcan 26.09.2022 - 12:50
Geçtiğimiz günlerde Microsoft, Gears of War için patent başvurusu yaptı ve çok yakında bomba gibi bir oyun duyurusunun geleceği tahmin ediliyor.

Oyuncular tarafından sevilen oyun serisi için bir adım atılmış oldu. Geçtiğimiz günlerde Microsoft, Gears of War için patent başvurusu yaptı. Beklentiler yeni bir oyun üzerine yoğunlaşmış olsa bile firma marka değerini korumak için bir adım atmışta olabilir aslında. Bir açıklama gelene kadar şimdilik  bekleyeceğiz

Gears of War için patent başvurusu yeni bir oyunun habercisi mi?

Gears of War serininde en son yeni bir sürüm gördüğümüzden bu yana oldukça bir zaman geçti, ancak yaşanan son gelişmeler bu cephede çok yakında bir hareket olabileceğini gösteriyor. Microsoft, Gears of War için patent başvurusu yaptı. ABD patent ve Ticari Marka Ofisi’ne yeni bir ticari marka için başvuru evrakları teslim edildi.

Microsoft, Gears of War için patent başvurusunda bulundu

Bu başvuru aslında mevcut markayı korumak için atılmış bir adımda olabilir. Fakat bu tarz olaylar çok nadiren görülen bir tür olduğu için ihtimaller çok az gibi görünüyor. Daha öncesinde yayınlanan bir raporda, Halo: The Master Chief Collection’a benzeyen, yeniden düzenlenmiş bir Gears of War koleksiyonun yapım aşamasında olduğu belirtilmişti.


Ticari marka tescili olarak “Gears of War” ismini kullanmak oldukça ilginç çünkü Microsoft’un seriye son eklediği oyunlar Gears 5, Gears Tactics ve Gears POP gibi isimlere sahip yani serinin son oyunlarında Gears isminin kullanıldığı görülüyor. Firmadan gelen resmi bir açıklama olmadığı için bu konuşmaların hepsi havada kalmakta. Bu patent başvurusunun altından yeni bir oyun mu yoksa Gears of War Koleksiyon mu çıkacak hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2022 13:28
Ya bunun 5 incisi çok güzeldi de arada kaynadı malesef. Ana karakterin seksi olmayan bir kadın olmasının bunda rolü çok büyük. Horizon Zero Dawn, Gears 5 falan bundaki kadın karakterler sokakta gördüğümüz Fatma, Hayriye falan kıvamında. E ben gerçek dünyadan kaçmak için oyun oynuyorum zaten.
AZRAILXX
AZRAILXX 26.09.2022 17:00
%1000000 haklı yorum. Ya göze hitap eden karakter koy yada özelleştirme ile bırak biz istediğimiz gibi birşey oluşturalım.
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2022 15:21
O zaman o oyunlar owerwatch da ki kadın karakterler gibi başka sektörlerede devrim yaparlardı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft, Gears of War için patent başvurusunda bulundu
İlginizi Çekebilir