Microsoft Loop artık Windows'ta kullanılabiliyor

Taylan Bal 3.08.2023 - 12:58
Microsoft Loop, Microsoft 365 uygulamalarının çoğunda içerik oluşturmayı kolaylaştıran bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor.

Microsoft Loop hizmeti, Windows 10 ve Windows 11 üzerinde Microsoft Mağazasında kullanıma sunuldu. Microsoft, popüler bağlantılı çalışma çözümü Notion'a benzer şekilde Loop deneyimini herkese açarak önizlemeyi açtıktan sadece birkaç ay sonra bunu gerçekleştirdi.

Microsoft Loop artık mağazada indirilebilir

Microsoft Loop, artık Microsoft Mağazasında kullanılabilir olmasıyla birkaç farklı şekilde deneyimlenebilir. Daha önce web tabanlı bir deneyimdi, ancak şimdi Windows uygulamasının yanı sıra Android'de (önizlemede) ve iOS'ta (yine önizlemede) kullanıma açıldı.

Microsoft Loop artık mağazada indirilebilir

Microsoft uygulaması sadece bir web arayüzüdür. Ancak hem kişisel Microsoft hesabınızla hem de kurumsal hesabınızla hiçbir problem olmadan kullanabilirsiniz. Ayrıca, yayınlanma zamanında altı toplam değerlendirme ve 4,5 yıldızlı bir derecelendirmesiyle oldukça olumlu eleştiriler alarak dikkat çekiyor.

Microsoft Loop, Microsoft 365 ürünleriyle entegre çalışacak

Microsoft Loop hakkında bilgi sahibi değilseniz, bu hizmet neredeyse Microsoft Word veya PowerPoint gibi diğer Microsoft hizmetleriyle bağlantılı olarak çalışan bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor. Microsoft Loop, gerçek zamanlı olarak çalışır ve iş arkadaşlarınızla belgelerde ve projelerde iş birliği yapabilirsiniz. 

Loop'ta seçebileceğiniz birçok şablon bulunur ve aynı anda 50 kişi tek bir Loop'ta (bir çalışma alanı olarak biliniyor) iş birliği yapabilir. Hatta belgeleri Loop Sayfası'nda yan yana yığabilir ve ardından bunu paylaşabilirsiniz. Aslında bu hizmette neredeyse sınır yok diyebiliriz. 

Ek olarak emojiler, etiketler, canlı tarihler, kontrol listeleri ve daha fazlasını da çalışma alanlarınıza ekleyebilirsiniz. Hatta yorum bırakabilir ve Loop'lardaki değişiklikleri takip etmek için bir bildirim bile açabilirsiniz.

Microsoft Loop, Loop bileşenleri tarafından desteklenir ve bu bileşenler, Microsoft Teams gibi diğer Microsoft hizmetlerinde bulunabilir. Loop bileşenleri, listeler, tablolar ve notlar içerir ve Microsoft 365'in geri kalanından ihtiyacınız olan bilgileri eksiksiz bir şekilde çeker.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Loop artık Windows'ta kullanılabiliyor
İlginizi Çekebilir