Microsoft Store Epic Games ve Amazona kapılarını açtı

Murathan Özlü 29.09.2021 - 13:38
Microsoft'un açıklamasına göre, Windows 11 ile yenilenen özelliklerden Microsoft Store Epic Games ve Amazon gibi üçünü parti firmalara kapılarını açtı.

Microsoft Store  Epic Games ve Amazon gibi üçüncü parti firmalara kapılarını açıyor.  Microsoft Store  hakkında bugün yayınlanan açıklamaya göre Windows 11 ile beraber bir yenilenme sürecine girecek olan Windows Store,  üçüncü parti firmalara kapılarını açacak. Steam hakkında ise henüz bir ima yapılmadı.

Microsoft Store Epic Games ve Amazon ile ortaklık kuracak

Microsoft yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

" Üçüncü parti oyun mağazalarının vitrinlerine arama yaparak kolayca ulaşabileceksiniz.  Böylece Microsoft Store'dan herhangi bir uygulama indirir gibi mağaza uygulamalarını indirmeniz mümkün olacak. Epic Games ve Amazon önümüzdeki aylarda kendi mağaza uygulamalarını Microsoft Store' a getirecekler. Gelecekte benzer oyun mağazalarını da aramızda görmek istiyoruz.

Microsoft Store Epic Games

Amazon ile yapılan ortaklık sayesinde Microsoft Store, Android mobil oyunlar ve uygulamalara da ev sahipliği yapacak.  Tabi bu durum, Microsoft Store içerisinden Epic Games mağazasına ulaşabileceğimiz anlamına gelmiyor.

 Epic Games ve Amazon uygulamaları Microsoft Store üzerinden kolayca bulunup indirilebilir olacaklar.  Microsoft benzer bir teklifi Steam'e de götürebilir.

5 Ekimde yayınlanması planlanan Windows 11 için Microsoft güncel bir sisteme sahip olmanızı öneriyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2021 11:03
İyiymiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft Store Epic Games ve Amazona kapılarını açtı
İlginizi Çekebilir