Microsoft'un Developer Direct etkinliği açıklandı

Murat Oktay 12.01.2023 - 21:32
Geçtiğimiz gün söylentileri ortaya çıkan Microsoft'un Developer Direct etkinliği firma tarafından açıklandı. Etkinlik 25 Ocak'ta gerçekleşecek.

İki gün önce Microsoft'un Sony ve Nintendo gibi fanları ile buluşacağı bir etkinlik planladığını yazmıştık. Bugün resmi açıklama gerçekleti ve sunumda öne çıkacak olan yapımların isimleri belli oldu.

Developer Direct 25 Ocak'ta gerçekleşecek

Firmadan yapılan açıklamada "Xbox ve Bethesda Developer_Direct Canlı Yayınını 25 Ocak'ta Sunacak" deniyor. Saat olarak da 15:00 European Time geçiyor. Türkiye'ye göre 17:00'da gerçekleştirilecek olan etkinlikte The Elder Scrolls Online , Forza Motorsport , Minecraft Legends ve Redfall oyunlarının sunumları yapılması planlanmış. Ancak açıklama çok ufak bir detay var. Bu oyunlar "dahil" olarak belirtiliyor. Yani başka oyunların da olabileceğine işaret ediliyor.

Etkinlikte, her ekipten geliştiriciler, oyunları hakkında açıklamaları yapmak için orada olacaklar. Şu ana kadar ortaya çıkan bilgiler arasında Minecraft Legends'ın çoklu oyuncu modu, Redfall için oynanış demosu, özellieştirmeler ve açık dünyası hakkında bilgiler ve Elder Scrolls Online'in 2023 güncellemesi ve büyük bir yeni özellik hakkında konuşulacak.

Ayrıca bizim beklentimiz (ilk etkinlk olmasından ötürü) XBox'ın geleceği hakkında bazı planların açıklanması yönünde.

Etkinlik, firmanın Twitch ve Youtube kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Microsoft'un Developer Direct etkinliği açıklandı
İlginizi Çekebilir