Miitopia, Nintendo Switch için çıktı

Ersin Kılıç 22.05.2021 - 12:22
Kendi Mii karakterimizi oluşturup farklı bir maceraya atıldığımız Miitopia, Nintendo Switch platformuna özel olarak çıktı

Nintendo'nun geçtiğimiz aylarda duyurduğu Miitopia, Nintendo Switch platformuna özel olarak çıktı. oluşturduğumuz Mii karakterimiz ile farklı bir maceraya atıldığımız oyun parti özellikleriyle de öne çıkıyor. Nintendo'nun oyunun çıkışı hakkında yaptığı açıklama şu şekilde;

Miitopia, Nintendo Switch'e özel olarak çıktı

Miitopia bugün Nintendo Switch'te çıktığında oyuncular çılgın ve tuhaf bir maceraya atılabilirler. Kötü Dark Lord tarafından çalınan yüzleri kurtarma görevinde düşmanlarla savaştığınız geniş bir dünyada yolculuk yapın. Oyuncular, keşif gezisine katılan cesur partiden büyük kötü adam olan Dark Lord'un kendisine kadar, başrollerde istedikleri kişiyi yaratabilir ve kadroya alabilirler.

Korkunç düşmanları yendikten sonra handa dinlenmek ve Mii karakterleri arasındaki bağları beslemek önemlidir. Parti üyeleri bir araya getirilirse, arkadaşlıkları gelişecektir. Mii karakterler kafeye, sinemaya ve daha fazlasına gezilere gönderilebilir. İki arkadaşlık asla aynı olmayacak! Macerayı benzersiz kılacak komik etkileşimler, rastgele değişimler ve beklenmedik durumları bekleyin.

Miitopia, Nintendo Switch için çıktı

Parti, güvenilir bir at arkadaş ile tamamlanır. Oyuncular yeni arkadaşlarıyla vakit geçirirse sadakatiyle ödüllendirilir. At, savaşta bir yardım toynağı uzatacak ve daima onların yanında duracaktır. Mii karakterleri Nintendo Switch Mii yaratıcısı aracılığıyla oluşturulabilir ve oyuna eklenebilir - ayrıca arkadaşlardan renkli bir kadro yaratmak mümkündür *. Miitopia'da oyuncular artık göz alıcı peruklar, renkli saç stilleri ve savaşa hazır makyajlarla Mii karakterlerinin her zamankinden daha muhteşem görünmesini sağlamak için daha fazla özelleştirme seçeneğine sahip.

Bu komedi dolu fantastik macerayı tatmak isteyen herkes için ücretsiz bir Miitopia demosu mevcut. Kaydedilen verileri demodan oyunun tam sürümüne aktarmak mümkündür, böylece oyuncular maceralarına sorunsuz bir şekilde devam edebilirler.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 05:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.05.2021 17:42
Çok dandik gözüküyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Miitopia, Nintendo Switch için çıktı
İlginizi Çekebilir