Milla Jovovich, Monster Hunter World oyununa ekleniyor

Ersin Kılıç 26.11.2020 - 11:30
Monster Hunter World: Iceborne ve yakında çıkacak olan Monster Hunter filmi için işbirliği ve yeni içerik duyuruları geldi.

Monster Hunter World Iceborne ile birlikte yakında gösterime girecek olan Monster Hunter filmi için işbirliği duyurusu yapıldı. Capcom'un yaptığı açıklamaya göre oyuna yeni içerikler ekleyecek olan bu işbirliğinde Milla Jovavich'in filmde canlandırdığı karakter de oyuna eklenecek. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

İki Monster Hunter dünyas bir araya geliyor

Monster Hunter filminin yaklaşan galasından önce, Beşinci Filonun cesur avcıları, 4 Aralık’ta çıkacak Monster Hunter World: Iceborne oyununda filmden esinlenen Etkinlik Görevlerinde sınırlı bir süre içinde yer alabilir. Paul W.S. Anderson'ın merakla beklenen filmi Milla Jovovich'in başrolünde yer alıyor ve dünya çapında 16 milyonun üzerinde satış yapan en çok satan video oyunu Monster Hunter: World'ü hayata geçiriyor. İki “Monster Hunter” dünyasının bir araya gelmesini kutlamak için oyuncular, Milla Jovovich'in Monster Hunter World: Iceborne’a getirdiği “Monster Hunter” karakterini görecekleri iki yeni fragmanı izleyebilir.

İki bölümden oluşan özel Etkinlik Görevinde, avcılar, ikinci bölümde devasa Greater Rathalos'un üstesinden gelmeden önce, ilk solo görev sırasında filmde tasvir edilen korkunç Black Diablos ile kafa kafaya gelebilirler. Avcılar, diş ve pençe ile savaşmaya hazırlanmalıdır, çünkü bu görevler yalnızca Ustalık Sıralamasına ulaşan oyuncular için geçerli olacaktır. Başarılı olacak kadar cesur olanlar için özel teçhizat, katmanlı zırh, yeni başlıklar, yeni bir arka plan ve Guild Card pozu gibi öğeler mevcut olacak. Ek olarak, 27 Kasım'dan itibaren tüm Iceborne oyuncuları, gelecek filmi kutlamak için oturum açma bonusu olarak faydalı öğelerle dolu sınırlı süreli bir eşya paketi talep edebilecekler.

Milla Jovovich, Monster Hunter World oyununa ekleniyor

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 16:24
Bu suratla ekleyeceklerse hiç eklemesinler. Singapur kezbanı One la..
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2020 10:49
Yahu sanane? Sanki oyunu oynuyosunda karışıyosun herşeye. Sen git pubg oyna
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.11.2020 14:07
İki sorun var: Birincisi çok giyinik, İkincisi de pek benzemiyor..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Milla Jovovich, Monster Hunter World oyununa ekleniyor
İlginizi Çekebilir