Monster Hunter filminin ilk fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 14.10.2020 - 18:03
Monster Hunter filmi için yayınlanan yeni fragmanda tansiyon sürekli yüksek, haliyle beklentiler de film için yükselmiş durumda. Aralık ayında sinemalarda.

Bugün sevilen popüler RPG oyunu Monster Hunter için çekilen filme dair yeni bir fragman yayınlandı. Devasa yaratıkları avladığımız bir çeşit işbirlikçi oyun moduna sahip RPG oyunu için çekilen film yalnızca sinemalarda gösterilecek. Fragmanın içinde yine Sony Pictures imzası taşıdığı için bir PlayStation 5 reklamı görmek de mümkün.

Monster Hunter yeni fragmanında tansiyon hiç düşmüyor

Bugün yayınlanan yeni fragmanda aksiyon hiç eksilmiyor. Oyundan da aşina olduğumuz devasa yaratıklar her an hücum ediyor. Fragman aynı zamanda filmin hikayesine de ışık tutuyor. Bir bölümde kapıdan ve kapatılması gerektiğinden bahsettiklerini görebilirsiniz. Lafı fazla uzatmadan önce fragmanı izleyelim. İyi seyirler.

Devasa yaratıkların ve türlü doğa olaylarının arasında ilerleyen ekibimiz yerde bir takım izler görüp "Kesinlikle Bravo timinin izleri olmalı" diyerek bir arayışta olduklarını gösteriyor. Sonrasına ava giden avlanır misali "Neredeyiz lan biz?" havalarına giriyorlar. Bir çeşit işaretlerin arasından geçiyorlar ve bu işaretler onları bir başka diyara götürüyor. İşte artık bildiğimiz dünyada yaşamıyorlar.

Artık her çeşitten korkunç ve devasa yaratığın bulunduğu garip bir evrende "galaksinin muhafızları" oluyorlar. Kendilerini bu dünyaya gönderen kapıdan tekrar geçerken yollarına çıkan tüm canavarları öldürmeye adapte olmuş şekilde buluyorlar. Biraz hırs, biraz kan ve biraz da drama. Bu sırada oyundaki zırhlardan tanıdığımız görüntüleri görmemiz de mümkün. Düşmanlar için "Daha büyük ve öldürmesi daha zor" ifadeleri de yine fragmanda görünüyor.

Monster Hunter filminin ilk fragmanı yayınlandı

Fragmanın sonunda ise bir ejderha askeri kargo uçağını kanatlarından tutarak yere çarpıyor, devamında uçaktan sağ çıkmayı başarabilen başrol karakterimiz Milla Jovovich ejderhanın üzerine doğru depara geçiyor. Sony Pictures imzasını taşıyan Monster Hunter filmi Aralık ayında yalnızca sinemalarda olacak. Ayrıntılı bilgi için buraya tıklayarak filmin resmi web sayfasına ulaşabilirsiniz.

Biraz da filmin temel alındığı oyundan bahsedelim. Capcom tarafından geliştirilen aksiyon RYO türünde olan Monster Hunter: World serinin beşinci ana oyunudur. PS4 ve Xbox One için dünya çapında Ocak 2018'de, PC için ise 22 Aralık 2017'de yayınlanmıştır. The Game Award for Best Role Playing Game ödülüne sahiptir.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2020 00:56
yani direk o evrende geçsene olur yani illa Amerikan vari saçmalıklar girecek .
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 17:10
çok saçma ama güzel efektler var, boş zamanda izlenebilir
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 14:54
Diablosa bazuka da sıkmazsın hacı :) monster hunter gibi bir oyunu kötü çıkacak olsa da beyaz perdede görecek olmak garip hissettiriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 23:42
uwe boll > paul anderson
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 20:23
resimdeki ejderha god of war'daki ejderhaya benziyor hraezlyr
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter filminin ilk fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir