Minecraft SpongeBob DLC yayınlandı

Talha Ramazan Yüzmeç 28.07.2022 - 11:26
Minecraft SpongeBob DLC eşşiz oyun atmosferi ile oyuncuları Bikini Bottom'a sürüklüyor. Güncellemeye büyük ilgi gösterileceğine kesin gözle bakılıyor.

Minecraft 2011'de piyasaya çıktığından beri kısa sürede oyuncuların gözdesi haline gelmeyi başardı. Oyun son 11 yılda 200 milyonun üzerinde bir satış ramakı elde etti ve kendisini tüm zamanların en çok satan video oyunu tüm dünyaya gösterdi. Geçtiğimiz günlerde ise Minecraft SpongeBob DLC yayınlandığı açıklandı.

Minecraft SpongeBob DLC oyun içi görevler de içeriyor

Oyuna bu yıl birçok DLC çıkarıldı. Geçtiğimiz aylarda Angry Birds'e dayalı yeni bir DLC paketi yayınlandıktan sonra Minions DLC'de Minions: The Rise of Gru'nun çıkışıyla aynı zamanda Minions DLC yayınlandı. Minecraft'a çıkan geçmiş DLC paketlerinde, oyunun Sonic the Hedgehog'dan Star Wars'a kadar birçok popüler animasyon yapımını oyunculara sundu. Şimdi ise oyuncular SpongeBob SquarePants DLC Bikini Bottom'a gidiyor. Minecraft SpongeBob DLC paketi dün YouTube’da yayınlanan bir video ile resmen duyuruldu.

Bu fragman oyuncuların Bikini Bottom'ın eşşiz atmosferine sürüklendiğini ve SpongeBob, Patrick, Squidward ve diğer birçok karakterin DLC 'de yer aldığını bize gösteriyor. Fragman ayrıca DLC' de kullanılabilir bir Boatmobile ve oyuncuların karakterlerden alabileceği oyun içi görevler de dahil olmak üzere birçok yeni özelliği oyunculara sunuyor. DLC ayrıca hayranların kendi Minecraft modellerini DLC içine koymalarına izin veren özel bir karakter yaratıcısı da içerecek.

Minecraft SpongeBob DLC yayınlandı

SpongeBob karakter yaratıcısını alabilmek için oyuncuların Minecraft'ın Bedrock eklentisinin en son sürümüne sahip olmaları gerekecek. DLC, Minecraft pazarında 1340 Minecoin karşılığında satılıyor ve bu da yaklaşık 143 TL'ye denk geliyor. Mojang, son yıllarda Minecraft'ta büyük değişiklikler yaptı. Bu güncellemelerden biri 2021’de, oyunun yapısının çoğunu değiştiren ve merakla beklenen Caves and Cliffs sürümü oldu. 

 2020'de yayınlanan Nether güncellemesi ise Caves and Cliffs kadar olmasa da oyunculara çeşitli yeni düşmanlar ve kaynaklar sunan bir güncellemeydi. Minecrat SpongeBob DLC, oyunun izin verdiği ve SpongeBob hayranları arasında kesinlikle büyük bir ilgi görecektir. Bu DLC oyunun yapımcılarının hayal gücünün ne kadar geniş olduğunu gösteren bir kanıt olarak görülüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.07.2022 14:02
Güzel ben beğendim ama oynucam mı hayır. Yanlız sandbox bi oyuna böyle bir dlc biraz tuhaf zaten millet böyle haritalar yapıyordu
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 11:09
Harika olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Minecraft SpongeBob DLC yayınlandı
İlginizi Çekebilir