RDR2 Braithwaite Manor bölümü Minecraft'ta tasarlandı

Alparslan Gürlek 22.03.2021 - 13:19
Red Dead Redemption 2 (RDR2) haritası Braithwaite Manor, Minecraft'ta bir oyuncu tarafından yeniden tasarlandı. Oldukça etkileyici görünüyor.

Reddit üzerinde bir Minecraft oyuncusu, RDR2 oyunundaki sevilen bir bölümü Minecraft'ta tasarladı. Bataklığın ortasındaki Braithwaite Manor, küplerden oluşan dünyada oldukça güzel görünüyor. Orijinal oyundaki gibi görünmesinin yanı sıra bu malikane hayatta kalma modunda yapıldı. Bu da bütün bir yapıyı oyuncunun emek vererek, ilmek ilmek işlediğini gösteriyor.

RDR2 haritası Minecraft'ta: Braithwaite Manor

Oyuncuya tanıdığı özgürlükle birçok eşsiz tasarıma ev sahipliği yapan Minecraft, kataloğuna bugün bir yenisini daha ekliyor. Red Dead Redemption 2 oyunundan tanıdığımız Braithwaite Manor, bütün ihtişamı ve kasvetiyle oyunda boy gösteriyor. DarthAngusBeef adındaki bir Reddit kullanıcısı, bütün bu harika bölümü hayatta kalma modunda tasarladığını belirtiyor. Daha önce paylaştığımız 3 yılda yapılan şehirden farklı olarak, bu sefer oyuncu bütün materyalleri kendisi elde ederek malikaneyi tasarlamış.

RDR2 Braithwaite Manor bölümü Minecraft'ta tasarlandı

DarthAngusBeef, haritanın orijinaline daha da benzemesi için doku paketleri ve yeni gölgelendiriciler kullandığını söylüyor. Gerçekçilik seviyesini artırmak için yüklediği bu modlar sayesinde ortaya harika bir görüntü çıkıyor. Mojang tarafından geliştirilen Minecraft tüm zamanların en başarılı oyunlarından biri. Oyuncular sadece Red Dead Redemption gibi oyunlardan değil, gerçek dünyadan esinlendikleri yapıları da inşa ediyorlar. Bunlar arasında Empire State, Eyfel Kulesi gibi birçok farklı yapı bulunmakta. Sağladığı bu özgürlük sayesinde Mojang'ın oyunu kendi özgün yapılarını oluşturmak isteyen kullanıcıların gözdelerinden biri. Tabi şu sıralar ciddi bir rakibi daha var.

Biliyorsunuz daha önce de Valheim'de 40.000 blok ile eyfel kuresini inşa eden oyuncuların haberini yapmıştık. Son zamanların en başarılı hayatta kalma oyunlarından biri olan Valheim inşa sistemi konusunda da oldukça iddialı ve gelecekte sağlam bir rakip olacak gibi görünüyor.

Yine daha önceki haberlerimizde Minas Tirith gibi ikonik kurgusal yapıların da Minecraft'ta tasarlandığından bahsetmiştik. İlgili haberimize de buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. RTX desteği de eklenen oyun uzun yıllar önce çıkmasına rağmen teknolojiden asla geri kalmıyor. Microsoft'un geliştirici Mojang'ı da satın almasıyla oyunun önü hayli açılmış durumda. Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi alt tarafta yer alan yorumlar kısmında bizlerle ve diğer okurlarla paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 11:38
Acaba beaver hollow u yapabilir lermi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2021 18:59
Güzel görünüyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
RDR2 Braithwaite Manor bölümü Minecraft'ta tasarlandı
İlginizi Çekebilir