MisBits erken erişime açıldı

Berat Darıcı 10.03.2020 - 11:10
Oyuncak parçalarından yeni oyuncaklar yaptığımız MisBits, Steam üzerinden erken erişime açıldı. Oyun 25 TL fiyat etiketi ile satılmakta.

Pow Wow Entertainment LTD. ve Purple Lamp Studios tarafından geliştirilen basit eğlence, aksiyon türlerindeki MisBits, erken erişime açıldı. Çok oyunculu oyunun tam sürümünün çıkış tarihi ise önümüzdeki yazın sonları olarak gösterilmekte.

25 TL fiyat etiketi ile satılan oyunun Türkçe arayüz ya da alt yazı desteği bulunmamakta. Oyunda beş farklı mod bulunmakta. Mod sayısı oyunun tam sürümü çıkana kadar altıya yükseltilecek. Oyunun erken erişim olarak çıkış yapması üzerine bir tane de tanıtım videosu paylaşıldı. Oyunda oyuncular, oyuncak parçalarını birleştirip yeni oyuncular meydana getirebiliyor.

3BD GAMES LLC tarafından yayınlanan oyunun, modları Playhouse, Deathmatch, Team Deathmatch, Kickbrawl, Arcade ve yakında çıkacak olan Toybox. Playhouse modunda farklı odalarda rol alıp mini oyunlar oynuyorsunuz. Deathmatch, adından da anlaşılabileceği gibi oyuncakların kafalarını uçurduğumuz kısım. Team Deathmatch modunda ise kafa uçurma kısmını farklı takımlara bölünerek yapıyoruz.  Kickbrawl modunda kafa ile topa vurarak savaş halinde bir futbol maçı var. Sıra henüz oyuna eklenmemiş ve sürdürülebilirlik açısından en önemli mod olan Toybox'a geldi. Bu modda kendi oyunumuzu yaratıyoruz. Mevcut haritaları ve kuralları değiştirebiliyor ya da kendimize ait yeni içerikler oluşturuyoruz.

MisBits erken erişime açıldı

Eğlence odaklı sandbox oyunu kuralları çiğnemek için geliyor. Binlerce özelleştirilebilir kafa ve vücut kombinasyonları bulunan oyunda ister hayal gücünüzü kullanın ister direkt kafa koparın. Oyun için paylaşılan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

MisBits sistem gereksinimleri 

Minimum sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10/8.1/7  (64bit)
İşlemci: Intel Core i3-4160 ya da AMD A10-7850K
Bellek:  4 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 ya da Radeon R9 270
DirectX: Sürüm 10
Depolama alanı: 10 GB kullanılabilir alan

Önerilen sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10/8.1/7  (64bit)
İşlemci: Intel Core i5-3570 ya da AMD FX-8350
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 960 veya Radeon R9 290
DirectX: Sürüm 11
Depolama alanı: 10 GB kullanılabilir alan

Oyunun sistem gereksinimleri sunulan grafiklere göre bana biraz yüksek geldi. Fakat erken erişim olduğunu düşünürsek belki ilerleyen aylarda bu durum biraz daha iyileştirilecektir.

GeForce Now kan kaybetmeye devam ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
MisBits erken erişime açıldı
İlginizi Çekebilir