Mobil oyunla ilgili detaylar belli oldu!

Tayfun Kumaş 12.03.2014 - 16:06
Ceplerinizi örümcek ağı için hazırlayın!
Gün içerisinde The Amazing Spider-Man 2'nin mobil platformlar için duyurulduğunu sizlere bildirmiştik. Oyunun detayları şimdi belli oldu.

Gameloft ve Marvel işbirliği ile hazırlanan oyun, iPhone, iPad, iPod Touch, Android, Windows Phone ve java telefonlarda Nisan 2014’de oyuncularla buluşuyor olacak.

Film ise 25 Nisan'da vizyondaki yerini alacak.

Mobil oyunla ilgili detaylar belli oldu!
Oyunla ilgili olarak Gameloft VP Marketing & Licensing Müdürü Karine Kaiser: "İlk The Amazing Spider-Man mobil oyun başarısından sonra, Marvel ile çalışıyor olmaktan, hayran kitlesi bu kadar büyük olan kahramanı, The Amazing Spider Man 2 ile telefonlara taşımaktan  çok mutluyuz" dedikten sonra: "Oyuncular için farklı kılınmaya çalışılan oyun derin bir open-world macerası ve ikonsal web-gezinti aksiyonu ile farklı Spider-Man’i sizlere sunmaya hazırlanıyor" diyerek sözlerini noktaladı.
 
Spider-Man, New York'u felaket suç dalgasının kaosundan kurtarmak için durdurulmaz, öngörülemeyen bir aksiyon-maceraya çıkacak. Filmin orijinal hikayesinden ilham alınarak yaratılan oyun, Spidey’in Electro, Green Goblin ve 50 yılı aşkın süredir çizgi filmdeki ezeli, düşmalarına karşı büyük mücadelesini konu alıyor.
 
Javon Frazier (Games Marketing Vice President): "Sınıfındaki en iyi oyunlara imza atan Gameloft firması ile ilişkilerimizi sürdürüyor olmaktan mutluyuz" diye belirtti.

Oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan bakabilirsiniz!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mobil oyunla ilgili detaylar belli oldu!
İlginizi Çekebilir