Modern Warfare 3 Beta tarihi sızdırıldı

Taylan Bal 20.08.2023 - 07:36
Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Call of Duty: Modern Warfare 3 beta tarihi sızdırıldı. Bekleyenler bu yılın sonuna doğru oyuna kavuşabilecek.

Yeni sızıntılar doğruysa, Call of Duty: Modern Warfare 3 beta tarihi 6 Ekim olarak belirlenmiş. Bu yılın 10 Kasım'ında piyasaya sürülecek olan Modern Warfare 2'nin devamı, önceki oyunun başarısını daha da ileri taşımayı hedefliyor. 

Call of Duty: Modern Warfare 3 beta tarihi sızdırıldı

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulan Call of Duty: Modern Warfare 2 hakkında bazı oyuncular endişe taşıyor. Oyuncular, son oyunun hemen ardından başka bir Modern Warfare oyunu görmekten ve fazla nostaljiye dayanabileceğinden korkuyor. Buna rağmen yaklaşan oyun etrafında hala büyük bir heyecan var.

Birçok oyuncu, yeni özellikleri ve oynanışı kontrol etme fırsatını bekliyor ve geçen oyundan nelerin güncellendiğini görmek istiyor. Modern Warfare 2'den bazı içerikler Modern Warfare 3'e taşınacak. Ancak yeni eklemeler kesinlikle büyük ilgi çekeceğe benziyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3 beta tarihi sızdırıldı

Ryan Alexander açıklama yaptı

Ryan Alexander 18 Ağustos'ta tarihinde Modern Warfare 3 beta'nın başlangıç tarihini 6 Ekim olarak belirten bir perakende belgesinin Twitter'da bir resmini paylaştı. İlk olarak CharlieINTEL tarafından bildirilen belge, detaylı bilgi sağlıyor. Ayrıca Modern Warfare 3'ü ön sipariş veren müşterilere etkinliğe katılmak için bir kod verileceğini de açıklıyor. Şu ana kadar, Activision'dan bu sızıntıyla ilgili herhangi bir onay gelmedi.

Daha önceki Modern Warfare 3 sızıntıları, ön sipariş bonuslarını ortaya çıkardı ve önceden kopyalarını rezerve edenler için planlanmış beta sürümlerini ima etti. Ayrıca, 6 Ekim bir Cuma günü. Bu da oyunun beta haftasının başlangıç tarihi için mantıklı bir seçim olacağa benziyor. Son olarak, 10 Kasım'da resmi bir lansman tarihi olduğu için Ekim ayı oyun için beta etkinliklerini düzenlemek için en olası zaman olacak.

Şu anda hayranlar arasında Modern Warfare 3'ün nasıl görüneceği ve son oyundan nasıl farklılaşacağı hakkında birçok spekülasyon bulunuyor. Görünüşe göre 6 Ekim, oyuncuların kendileri için oyunun beklentilere uygun olup olmadığını görmek ve deneyimlemek için ilk kez şans bulacakları zaman olacak. Şu an için oyuncuların resmi bir duyuru için biraz daha beklemesi gerekiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 15:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3 Beta tarihi
İlginizi Çekebilir