Modern Warfare 3 Disk Hatası Çözümü

Murat Olcan 2.11.2023 - 21:52
Erken erişimde ortaya çıkan Modern Warfare 3 Disk hatası sorunu oyunu sipariş edenleri üzdü. Ama çözümü yazımızda.

Call of Duty: Modern Warfare 3'ün merakla beklenen kampanya modunun erken erişimi, heyecanla oyunun tadını çıkarmak isteyen oyuncular için kullanıma sunuldu. Ancak, bazı oyuncuların karşılaştığı bir "Modern Warfare 3 Disk Hatası" sorunu, erken erişim sürecinin keyfini kaçırıyor.

Modern Warfare 3 Disk Hatası Nasıl Çözülür?

Oyunun PlayStation 4 sürümüne sahip olan ancak PlayStation 5 konsolunda oynamaya çalışan oyuncular, "PlayStation 4 için Call of Duty: Modern Warfare II'nin, oyunu PlayStation 5 konsolunuzda oynamak için bir oynatma diski gerektiren Cross-Gen oynatma diski sürümüne sahipsiniz. Lütfen Call of Duty: Modern Warfare II için bir oynatma diski takın ve yeniden deneyin" şeklinde bir mesajla karşılaşıyorlar. Bu durum, Activision'ın oyunu tüm platformlarda entegre bir "Call of Duty başlatıcısı" olarak düzenleme stratejisinden kaynaklanıyor.

Modern Warfare 3 Disk Hatası Nasıl Çözülür?

Reddit'te Juhhelihha isimli bir kullanıcı bu soruna çözüm üretmiş gibi görünüyor. Aşağıdaki adımları takip ederek çözebilirsiniz:

  • Oyunu tamamen kapatıp yeniden başlatın.
  • Başlangıç menüsünde, "Modern Warfare 3 Campaign" seçeneğine basmak yerine, ayarlar ve bildirimler sekmesine gidin.
  • Bu sekmede, "Modern Warfare 3 Early Access" olarak etiketlenmiş bir hata bildirimi bulacaksınız. Burada gösterilen "oyna" seçeneğine tıklayın.
  • Eğer "kilitli" olarak gözüküyorsa, bu seçeneğe tıklamak bazı kullanıcılarda kilidi açabilir.

Bu geçici çözümün herkes için işe yaramayabileceğini belirtmek gerekse de, bazı oyuncular tarafından denenmiş ve işe yaradığı bildirilmiştir.

Call of Duty: Modern Warfare 3, resmi olarak 10 Kasım'da PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için piyasaya sürülecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3 Disk Hatası
İlginizi Çekebilir