Modern Warfare 3 Fragmanı: Nostaljik Haritalar ve Yeni İçerik

Tunay Şahin 3.10.2023 - 23:47
Beklenen Call of Duty: Modern Warfare 3 Fragmanı yayınlandı. Birçok yeni bilgi de bu sayede açığa çıkmış oldu.

Activision ve Sledgehammer Games tarafından sunulan "Modern Warfare 3 fragmanı", oyuncuları Kasım ayında PC, PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox One ve Xbox Series X | S platformlarında nelerin beklediği hakkında bilgilendirdi.

Modern Warfare 3 Fragmanı Yayınlandı

Fragman, Modern Warfare 2'den popüler olan Highrise, Terminal, Afghan, Derail, Underpass, Skidrow gibi haritaların geri döndüğünü gösteriyor. Aynı zamanda yeniden tasarlanan görsellerin yanı sıra yeni kozmetik ürünler, silahlar ve Warzone haritasından bölümler de fragmanda yer buluyor.

Orijinaline Sadık Klasik Haritalar

Nostaljik dokunuşların ön planda olduğu "Modern Warfare 3 fragmanı"nda, bazı haritaların orijinal versiyonlarına sadık kaldığı görülüyor. Özellikle Highrise'da oyuncuların binalara tırmanmalarını sağlayan asma iskele asansörleri gibi özellikler bu sürümde de mevcut.

Müzikle Nostalji Rüzgarı

Fragmana eşlik eden Eminem'in "Till I Collapse" şarkısı, Modern Warfare 2'nin lansman fragmanında da kullanılmıştı ve nostaljik bir atmosfer yaratıyor.

PlayStation Özel Beta Fragmanı ve Tarihleri

PlayStation, PS4 ve PS5 için özel bir beta fragmanı da yayınladı. Bu fragmanda Favela, Estate, Rust, Skidrow ve Highrise gibi haritalar öne çıkıyor. Beta sürümü, ön sipariş verenler için 6 Ekim'de başlangıç yapacak. 12 Ekim'de Xbox ve PC için, 14-16 Ekim tarihleri arasında ise tüm platformlarda erişime açılacak.

Yaklaşan Call of Duty Next Etkinliği

5 Ekim'de gerçekleştirilecek Call of Duty Next tanıtım sunumuyla, "Modern Warfare 3 fragmanı"nda gördüklerimizin ötesinde nelerin bizi beklediği konusunda daha fazla bilgi alabileceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 16:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2023 15:55
var ya ne üşengeç firma oldu bunlar. aynı haritaları ısıtıp ısıtıp getiriyorlar. iki aksiyon ekliyorlar woww moment bekliyorlar. benim için 2019 mw de bitti oyun. bu saatten sonra da 2k para verip alınacak bir oyunda değil zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3 Fragmanı Yayınlandı
İlginizi Çekebilir