Modern Warfare 3'te Ghost geri mi dönüyor?

Murat Sağlam 3.05.2011 - 12:25
Craig Fairbrass, yeniden seslendirme yaptığını doğruladı
Craig Fairbrass ile yapılan bir röpörtaj, daha önceki iki Modern Warfare oyununda çalıştığı gibi, Modern Warfare 3 oyununda da çalıştığının ipuçlarını verdi. Bildiğiniz gibi kendisi bir seslendirme sanatçısı ve oyun tarihindeki en önemli karakterlerden biri haline gelen "Ghost" karakterini seslendirmişti.

Modern Warfare 3'te Ghost geri mi dönüyor?
Bir süredir Los Angeles'ta kaldığını, Activision'ın devasa binasını gezip yeni oyunun nasıl olacağını görme fırsatına sahip olduğunu, kendisinin de bir ay boyunca seslendirme yaptığını söyleyen Fairbrass, daha fazla bilgi veremeyeceğini ve bunun için özür dilediğini ama kendisini anlayışla karşılamamız gerektiğini söyledi.

Bu arada "Alvarez" adlı kullanıcımızın bize vermiş olduğu bilgiye göre Modern Warfare 3 şu anda alcom adlı sitede ön siparişe açılmış durumda. Sitenin güvenilirliği ile ilgili ortada problemler olduğu gerçek zira daha oyun duyurulmamışken ön siparişe sunulmuş olması bile güvenilirliğini sarsmaya yetiyor. Ön sipariş verebileceğiniz alcom sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar 101
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 18:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare 3'te Ghost geri mi dönüyor?
İlginizi Çekebilir