Activision'ın büyük bütçe ayırarak Call of Duty Modern Warfare 3 için hazırladığı reklam filmlerini biliyorsunuz. Sam Worthington ve Jonah Hill gibi Hollywood yıldızlarının da yer aldığı reklam, yıkık dökük New York sokaklarında yaşanan çatışmalar eğlenceli bir oyunmuş gibi lanse ediliyordu.
Bu görüntüler, görünüşe göre bazı insanları rahatsız etmiş. Amerikan ordusunda özel görevlerde yer alan bir asker olan D.B. Grady, yapılan reklamdan hoşnut olmadığını, belki 10 Eylül 2001'de olsa bu kadar kötü olmayacağını, Vietnam'ın korkutucu hatıralarını canlandırabileceğini ve bu reklamın korkunç bir pazarlama kampanyası olduğunu belirtti.
Okur TepkisiBu içerik sende ne uyandırdı?
İlk tepkiyi sen bırak
Yazık.. Amerikalılar gercekten insanları öldürür hic bişey
olmaz kimsenin sesi cıkmaz adamlar dünyayı katlediyo kmsenin
sesi cıkmıyoda oyunda adam öldürüncemi cıkıyo ? zamanında biz
bu oyunda ırak lı askerleride öldürdük nerde ozaman buna
karşı gelen ıraklı asker ? Hadi onada karşı gelsinler
gelmezler çünkü hoşlarına gidiyo ha tabi bende istemem karşı
gelmelerini çünkü bu bi oyun ancak kendininkilerede karşı
gelmicekler ozaman...
Bizimkilerin amerikalıların kafalarını uçurduğumuz bi oyun
yapması lazm ama cooook zor belki cok ilerde olabilir dicem
ama oyunu yapacak adam bulsak bu seferde korkarlar ya oyunu
cıkaramazlar yada oyunu amerikalılar cıkarttrmaz... biz Cod 4
de iranı basarken nerdeydi bu asker ?
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.01.2012 17:53:00 - white beard demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.01.2012 14:10:00 - Diablotic demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.01.2012 12:06:00 - white beard demiş ki:</b><br>halbuki olacaktı orası tahran(battlefield 3)... aa ne güzel kötü iranlıları öldürüyoruz ehi ehi diyecekti.
çünkü orası ortadoğu orada öldürmek normal dimi? grand pazaar da katliam sıradan birşey değilmi? </font></td></tr></table><br></center>
Bize ne BF3'ten be heryerde BF3'e sataşmak zorundamısın oynamıyorsun hiçbir oyunu işin gücün bir BF3 bulmuşsun durmadan giydiriyorsun, bize ne BF3'ten !? MW3'teki her açığı kapatmak için başkası oyuna sataşıp durma artık! Yiyorsa MW3'ü konuşalım senle, var mı o cesaret?</font></td></tr></table><br></center> bf3 den başka iranda savaştığımız bir oyun varmı?</font></td></tr></table><br></center> Amerikan ve İngilizlerin rus'ları öldürmesi
ile iran'lıları öldürmesi arasında hiç bir fark yok.
İkisi de propaganda. Lakin MW3 baştan sona bundan ibaret
gözlerin kör değilse.
Avrupa Birliği'nin en güçlü ülkesi Almanya aciz duruma
düşüyor, kim kurtarıyor? Amerika!
Rusya Başbakanı kaçırılıyor, kim kurtarıyor? Amerika ve
İngiltere.
Sonuç: Bu tarz şeylere takılmayıp bu oyunları oynamak
lazım. İkisinin de senaryo olarak ciddiye almak son derece
gereksiz. Oynayın gitsin, üzerine düşünecek fazla bir
tarafları yok.
0 puan
MO
MK Okuru
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.01.2012 18:24:00 - HardCoreGamer demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.01.2012 17:53:00 - white beard demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.01.2012 14:10:00 - Diablotic demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.01.2012 12:06:00 - white beard demiş ki:</b><br>halbuki olacaktı orası tahran(battlefield 3)... aa ne güzel kötü iranlıları öldürüyoruz ehi ehi diyecekti.
çünkü orası ortadoğu orada öldürmek normal dimi? grand pazaar da katliam sıradan birşey değilmi? </font></td></tr></table><br></center>
Bize ne BF3'ten be heryerde BF3'e sataşmak zorundamısın oynamıyorsun hiçbir oyunu işin gücün bir BF3 bulmuşsun durmadan giydiriyorsun, bize ne BF3'ten !? MW3'teki her açığı kapatmak için başkası oyuna sataşıp durma artık! Yiyorsa MW3'ü konuşalım senle, var mı o cesaret?</font></td></tr></table><br></center> bf3 den başka iranda savaştığımız bir oyun varmı?</font></td></tr></table><br></center>
Artık İran ı mı savunmaya başladınh ? MW2 deki sahneleride bir hatırla istersen.</font></td></tr></table><br></center>
Şu yorumlara bakılacak olursa 3.Dünya Savaşı oyunlar yüzünden çıkacak
Yorumlar (6)
bu nası yorum arka arkaya
amerikanın oyunu bunlar
Yazık.. Amerikalılar gercekten insanları öldürür hic bişey olmaz kimsenin sesi cıkmaz adamlar dünyayı katlediyo kmsenin sesi cıkmıyoda oyunda adam öldürüncemi cıkıyo ? zamanında biz bu oyunda ırak lı askerleride öldürdük nerde ozaman buna karşı gelen ıraklı asker ? Hadi onada karşı gelsinler gelmezler çünkü hoşlarına gidiyo ha tabi bende istemem karşı gelmelerini çünkü bu bi oyun ancak kendininkilerede karşı gelmicekler ozaman...
Bizimkilerin amerikalıların kafalarını uçurduğumuz bi oyun yapması lazm ama cooook zor belki cok ilerde olabilir dicem ama oyunu yapacak adam bulsak bu seferde korkarlar ya oyunu cıkaramazlar yada oyunu amerikalılar cıkarttrmaz... biz Cod 4 de iranı basarken nerdeydi bu asker ?
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.01.2012 17:53:00 - white beard demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.01.2012 14:10:00 - Diablotic demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.01.2012 12:06:00 - white beard demiş ki:</b><br>halbuki olacaktı orası tahran(battlefield 3)... aa ne güzel kötü iranlıları öldürüyoruz ehi ehi diyecekti. çünkü orası ortadoğu orada öldürmek normal dimi? grand pazaar da katliam sıradan birşey değilmi? </font></td></tr></table><br></center> Bize ne BF3'ten be heryerde BF3'e sataşmak zorundamısın oynamıyorsun hiçbir oyunu işin gücün bir BF3 bulmuşsun durmadan giydiriyorsun, bize ne BF3'ten !? MW3'teki her açığı kapatmak için başkası oyuna sataşıp durma artık! Yiyorsa MW3'ü konuşalım senle, var mı o cesaret?</font></td></tr></table><br></center> bf3 den başka iranda savaştığımız bir oyun varmı?</font></td></tr></table><br></center> Amerikan ve İngilizlerin rus'ları öldürmesi ile iran'lıları öldürmesi arasında hiç bir fark yok. İkisi de propaganda. Lakin MW3 baştan sona bundan ibaret gözlerin kör değilse. Avrupa Birliği'nin en güçlü ülkesi Almanya aciz duruma düşüyor, kim kurtarıyor? Amerika! Rusya Başbakanı kaçırılıyor, kim kurtarıyor? Amerika ve İngiltere. Sonuç: Bu tarz şeylere takılmayıp bu oyunları oynamak lazım. İkisinin de senaryo olarak ciddiye almak son derece gereksiz. Oynayın gitsin, üzerine düşünecek fazla bir tarafları yok.
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.01.2012 18:24:00 - HardCoreGamer demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>04.01.2012 17:53:00 - white beard demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.01.2012 14:10:00 - Diablotic demiş ki:</b><br><center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>03.01.2012 12:06:00 - white beard demiş ki:</b><br>halbuki olacaktı orası tahran(battlefield 3)... aa ne güzel kötü iranlıları öldürüyoruz ehi ehi diyecekti. çünkü orası ortadoğu orada öldürmek normal dimi? grand pazaar da katliam sıradan birşey değilmi? </font></td></tr></table><br></center> Bize ne BF3'ten be heryerde BF3'e sataşmak zorundamısın oynamıyorsun hiçbir oyunu işin gücün bir BF3 bulmuşsun durmadan giydiriyorsun, bize ne BF3'ten !? MW3'teki her açığı kapatmak için başkası oyuna sataşıp durma artık! Yiyorsa MW3'ü konuşalım senle, var mı o cesaret?</font></td></tr></table><br></center> bf3 den başka iranda savaştığımız bir oyun varmı?</font></td></tr></table><br></center> Artık İran ı mı savunmaya başladınh ? MW2 deki sahneleride bir hatırla istersen.</font></td></tr></table><br></center> Şu yorumlara bakılacak olursa 3.Dünya Savaşı oyunlar yüzünden çıkacak