Modern Warfare Remastered'da artık kadın askerler de var

Hürcan Köse 15.12.2016 - 12:52
"Activision" ve "ücretsiz" kelimeleri aynı cümle içerisinde!?
Activision'ın Infinite Warfare ile birlikte tek bir paketin içerisinde çıkardığı Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered, hala serinin eski havasını özleyen oyuncular tarafından büyük bir beğeni ile oynanıyor. Elbette benim gibi Infinite Warfare'i almak istemeyip oyunun tek başına piyasaya sürülmesini bekleyen bir güruh da mevcut.

Oyun için gelen yeni Aralık güncellemesinde ücretsiz birkaç içerik bulunuyor. Evet. Activision ve "ücretsiz" kelimelerini aynı cümle içerisinde kullandım. İnanılmaz değil mi?! Ücretsiz derken öyle müthiş bir şey de beklemeyin. Zaten Call of Duty 4'ün içerisinde de bulunan ve Remastered sürümüne henüz eklenmemiş olan birkaç harita geliyor. Bloc, Countdown, Pipeline, Showdown, Strike ve Wetwork haritalarının yanı sıra bir de son birkaç senedir tüm Call of Duty oyunlarında karşılaştığımız kutu sistemi de oyuna ekleniyor. Yani evet, mikro ödemeler de sonunda Remastered'a teşrif etmiş oldu.

Bunlara ek olarak bir de orijinal oyunda bulunmayan ve Remastered sürümü ile Modern Warfare serisine ilk kez eklenen bir özellik olarak oyuna kadın asker modeli eklendi. Ancak elbette bu modeli kullanabilmek için bir önceki paragrafta bahsettiğim kutulardan satın almanız veya seviye atlayarak bu kutuları düşürmeniz gerekiyor. Güncelleme için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
makaleLe
makaleLe 16.12.2016 14:23
Ana senaryoda kadın karakter olsun anlarım (CoD da olmasın İW de iyi olmuş yakışmış ama kolay kolay yemio codda) ama multide yok anam ya, ölüyon bir kadın cırlaması, vuruluyon kadın cırlaması. Kulağa iyi gelmiyo cırlama sesleri, sevmiyorum şahsen. Ayrımcılık olmasın diye turşusu çıkmasın.
Şimdi demekki çok ölüyon oyunlarda gibi yorum gelmesin, öldürüncede o sese maruz kalıyorsun :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2016 18:54
seneye vietnam savaşı olacak. eğer grafiklerde kusursuz olursa (ki sledgehammer bence serideki en iyi grafikleri advanced warfare ile yaptı ve 2017'nin cod'u onlara ait) cod sağlam bir geridönüş yapıp bf'yi sollayabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ottoman_Empire
Ottoman_Empire 15.12.2016 17:41
seneyede böyle iw gibi bir oyun çıkarırsa bu acti CoD tarihe gömülür
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.12.2016 16:00
10 yıllık oyunu cilalayıp 80 dolardan sattılar zaten buna da ücret almasınlar bi zahmet
Kalan Karakter: 300 Gönder
Modern Warfare Remastered'da artık kadın askerler de var
İlginizi Çekebilir