Monster Hunter Wilds Duyuruldu

Tunay Şahin 8.12.2023 - 07:06
Monster Hunter Wilds, The Game Awards'da tanıtıldı. Capcom'un yeni oyunu, büyük canavarlarla dolu zorlu savaşları oyunculara sunacak.

Capcom'un en popüler IP'lerinden biri olan Monster Hunter, The Game Awards'da yeni oyunu Monster Hunter Wilds ile yine gündemde. Bu serinin her oyunu oyuncular arasında büyük bir popülerlik kazanıyor ve Japon oyun devi bu fırsatı değerlendirerek serinin yeni bölümünü tanıttı.

Monster Hunter Wilds Oyun Ödülleri'nde: Daha Büyük Canavarlarla Savaşmaya Hazır Olun

Capcom, oyunculara büyük ve saldırgan canavarlara karşı mücadele etme fırsatı sunan basit bir konsept üzerine yıllardır başarıyla oyunlar üretiyor. Bu evrenin temelleri, oyunculara doğru deneyimi sunmaya devam ettiği için, şirketin IP'yi kökten değiştirmesine veya yeniden inşa etmesine gerek kalmıyor.

Serinin Yeni Bölümü ve Beklentiler

Bugün onaylanan serinin yeni bölümü Monster Hunter Wilds, hayranların heyecanını daha da artırıyor. Monster Hunter geri döndü ve oyuncular, serinin özünü oluşturan dev düşmanlarla karşı karşıya gelme deneyimine bir kez daha sahip olacaklar.

İlginizi Çekebilir: The Game Awards 2023 Kazananları Belli Oldu

Monster Hunter Wilds, serinin sadık hayranlarına ve yeni başlayanlara, Capcom'un bu sevilen evreninde yeni maceralar ve zorluklar sunacak. Oyunun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği ve hangi platformlarda yer alacağı ile ilgili detaylar merakla bekleniyor.

Bu yeni bölümün, Monster Hunter serisinin zengin tarihine yeni bir katkı yapacağı ve Capcom'un oyun dünyasındaki etkileyici mirasını devam ettireceği düşünülüyor. Oyuncular, Monster Hunter Wilds'ın getireceği yenilikleri ve savaşları heyecanla bekliyor olacaklar.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2023 00:33
World klasmanında bir oyun olacak gibi grafik ve gameplay olarak. Rise biraz daha konsollar için lightweight gibiydi (switch falan için). Yalnız şöyle bir şey var, ben daha bırakın rise'ı, world'ü bile bitiremiyorum. Takıldım gerald'ın leşende. Expansiona başlayamadım bir türlü. Oyun zor lan.
MK Okuru
MK Okuru 12.12.2023 15:24
okeeyy okey okkeyyy orrayt öncelikleee its okeyy orraytt..
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2023 15:42
Amerikalı mısınız?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.12.2023 01:11
Allahım sana binlerce kez şükürler olsun.İnşallah monster hunter 6'dır
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter Wilds Duyuruldu
İlginizi Çekebilir