Monster Hunter: World ve Final Fantasy XIV dünyaları birleşecek

Ahmet Özçilingir 13.07.2018 - 13:43
Final Fantasy XIV'ın efsanevi canavarları Monster Hunter: World'a geliyor

Monster Hunter: World ve Final Fantasy XIV dünyaları yeniden birleşiyor diyebiliriz. Geçtiğimiz ay Final Fantasy XIV Online'a Monster Hunter: World canavarlarının iniş yapacağı duyurulmuştu. Capcom ve Square Enix'in bu ortaklığı devam ediyor. Bu sefer de Final Fantasy XIV Online canavarları Monster Hunter: World dünyasına iniş yapacak.

Final Fantasy XIV canavarları Monster Hunter: World'a gelecek

Geçtiğimiz ay Final Fantasy ve Monster Hunter arasındaki ortaklık duyurulmuştu. Bu ortaklığın ilk aşamasında Monster Hunter: World canavarları Final Fantasy XIV online'a gelmişti. Şimdi sıra Monster Hunter: World'da. Ağustos ayında yayınlanacak yeni içerik güncellemesi ile birlikte Final Fantasy XIV Online'ın en bilinen canavarları Monster Hunter: World dünyasına gelecek. Tabii sadece canavarlar değil bu güncelleme ile birlikte, yeni içerikler ve kaplamalar da oyuna eklenecek. Monster Hunter: World'un ücretsiz Final Fantasy XIV güncellemesi ile yeni etkinlik 2 Ağustos tarihinde başlayacak. 

Çıkışının ardından Capcom'un en başarılı çıkış yapan oyunlarından olan Monster Hunter: World PlayStation 4 ve Xbox One'ın ardından Pc için de çıkış yapacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 10:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter: World ve Final Fantasy XIV dünyaları birleşiyor
İlginizi Çekebilir