Monster Hunter World'e üçüncü ücretsiz içerik güncellemesi geldi

Ahmet Özçilingir 31.05.2018 - 14:02
Monster Hunter World Lunastra indirilebilir durumda

Capcom'un sevilen oyun Monster Hunter World'a yeni bir içerik güncellemesi geldi. Oyuna gelen yeni güncellemenin adı Lunastra. Lunastra, içerik güncellemesi ile birlikte Monster Hunter World'a yeni içerikler eklendi. Güncelleme şu anda indirilebilir durumda.

Monster Hunter World'un yeni içerik güncellemesi Lunastra kullanılabilir durumda

Monster Hunter World'un üçüncü ücretsiz içerik güncellemesi olan Lunastra ile oyuna, Elder Dragon Lunastra ekleniyor. İlk olarak  Monster Hunter 2 oyunuyla seriye giriş yapan Ejderha Lunastra, yeni özellikleri, ve yetenekleriyle Monster Hunter World'da boy gösterecek.  Lunastra'yı alt edebilmek için takım oyunu oldukça öneml olacak. Elder Dragon Lunastra, Guts skillini açmak için gerekli olan Bazelgeuse Gem ile kombin edilebilecek nadir materyaller düşürecek. 

Daah önce adı Nintendo ile anılan seri, özellikle nintendo'nun mobil platformlarında yakaladığı başarı ile adından söz ettiriyordu. Serinin sadık takipçileri her çıkan Monster Hunter oyununu heyecanla takip ediyordu. Geçtiğimiz ocak ayında PlayStation 4, ve Xbox One için çıkış yapan oyun, oldukça sevilmiş ve beklenenden üzerinde yakaladığı satış başarısıyla Capcom'un yüzünü güldürmüştü.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
borriz53
borriz53 1.06.2018 00:20
bir MHW oyuncusu olarak yeni canavar yeni heyecanlar demektir :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Monster Hunter World'e yeni ücretsiz içerik güncellemesi geldi
İlginizi Çekebilir