Moradon küllerinden doğuyor!

Merlinin Kazanı 11.06.2011 - 11:56
Knight Online'ın başkenti yeniden şekilleniyor!

Kaos Tanrısı Pathos’un saldırısında büyük zarar gören Moradon şehri, GamersFirst tarafından yeniden inşa edildi.

Ücretsiz çoklu online oyun anlayışında dünya lideri GamersFirst (www.gamersfirst.com), tüm dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip bir MMORPG olan Knight Online’ın başkenti Moradon’un tepeden tırnağa yeniden tasarlandığını duyurdu. Görevler ve ticaret için bir buluşma noktası olan şehir, grafiksel olarak yeni bir görünüme kavuşurken mimari açıdan da kalıcı değişikliklerle donatıldı.

Moradon, Kaos Tanrısı Pathos’un Knight Online Forever’ın 8. bölümünde ayrıntılarıyla anlatılan saldırısının ardından yenilendi ve canlandırıldı. GamersFirst, yeni ve eski tüm Knight Online oyuncularını bu görkemli şehrin sokaklarında dolaşmaya çağırdı. Knight Online’ı hemen oynamak için ücretsiz GamersFirst hesabının açılması, GamersFirst Live! dosya istemcisinin indirilip çalıştırılması ve Knight Online’a tıklanması yeterli oluyor.

Gamersirst Operasyonlar Yardımcı Direktörü Joseph Willmon yenilenen Moradon için şu açıklamayı yapıyor: “Knight Online’ın hikayesi ile birlikte Carnac’ın insanları ve şehirleri de gözler önüne seriliyor. Moradon da bu açıdan farklı olmamalı. Pathos’un neden olduğu yıkımın ardından başkenti, en sadık destekçilerimizin istediği tarzda yeniden inşa etmek fazlasıyla şiirseldi.”

Knight Online bir hikayenin sürüklediği ve oyuncuların Carnac topraklarında güç kazanmak için birbirleri ile girdikleri çetin PvP mücadelesine sahne olan fantezi türünde bir MMORPG’dir. Oyuncular El Morad ya da Karus taraflarından birine dahil olabiliyor, dört ayrı karakter sınıfından birini seçebiliyorlar. Bu sınıflar, Warrior, Rogue, Priest ve Mage olarak sıralanıyor.  Oyuncular birbirleriyle savaşıp kaleleri kuşatabiliyor ve hatta kendi hiziplerinde Kral olma onurunu bile yaşayabiliyor.

GamersFirst ve Knight Online Oyuncu Topluluğu ile Fan sayfalarının son haberlerini takip edebilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

Facebook – https://www.facebook.com/KnightOnline.GamersFirst
Oyuncu Toplululuğu –https://www.gamersfirst.com/knightonlineworld/
Twitter – @KnightOnline @GamersFirst

-Basın Bülteni

Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 11:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Moradon küllerinden doğuyor!
İlginizi Çekebilir