Morgan Freeman Öldü mü?

Murat Oktay 16.10.2017 - 15:00
Sosyal medya Morgan Freeman'ın ölümü ile sallanıyor

Her geçen gün hayatımızda daha çok yer eden sosyal medyanın avantajlarının yanında bolca dez avantajı da bulunuyor. Çıkan ya da paylaşılan birçok haber kimi zaman sadece gündem yaratmak için ortaya atılmış başlıklardan ibaret oluyor.  Geçtiğimiz günlerde çıkan Morgan Freeman Öldü haberi de bunlardan biri oldu. Action News sitesinde çıkan asılsız haber, bir anda sosyal medyada gündeme oturdu. Elbette yapılan araştırmalar sonucunda bu da bir çok diğer haber gibi asılsız çıktı.

Münir Özkül Öldü mü?

Ülkemizde de ara ara çeşitli dönemlerde Münir Özkul'un öldüğüne dair asılsız haberler sürekli olarak gündemi meşgul ediyor. Ne yazık ki çıkar sağlamak ve ilgi çekmek uğruna yapılan bu çalışmaların, habere konu olan kişilere yarattığı olumsuz etkiyi düşünen kimse olmuyor.

Morgan Freeman Kimdir?

1 Haziran 1937 doğumlu olan Amerikalı aktör, yönetmen ve seslendirme sanatçısıdir. Aldığı sayısız ödül, özel yaşamındaki saygın çizgisi ve filmlerinde gösterdiği üstün performanslarla Hollywood'un en başarılı oyuncularından biri olarak gösterilmekte. Sinema tarihinde önemi büyük olan Driving Miss Daisy, Se7en, Shawshank Redemption ve Million Dollar Baby gibi filmlerde rol almıştır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2018 15:36
Anladıııım hocaaammm
Kalan Karakter: 300 Gönder
Morgan Freeman Öldü mü?
İlginizi Çekebilir