Mortal Kombat 1'e Yeni Güncelleme

İlkay Eren Kartal 29.02.2024 - 00:29
Mortal Kombat 1’in yeni güncellemesi oyunda bazı denge değişiklikleri, yeni kostümler, cross-play özelliği ve yeni bir oynanabilir karakter Peacemaker ile geliyor.

Mortal Kombat 1'de devasa ve yepyeni bir güncelleme ile çeşit çeşit içerikler bizleri bekliyor. Kombat Pack’i satın alan oyuncular Peacemaker’a oynanabilir bir karakter olarak bir hafta önceden erişim sağlayabilecek. Kombak Pack sahibi olmayan oyuncuların ise bir hafta daha beklemesi gerekiyor.

Mortal Kombat 1'e Devasa Güncelleme

Cross-Play desteği PC, yeni nesil Xbox konsolları ve Playstation 5 için geliyor. Cross-Play private versus, ranked league ve casual versus matchmaking için erişilebilir olacak. Nintendo Switch oyuncuları için Cross-Play hakkında bir açıklama şu an bulunmuyor. Oyuncular ayrıca WB Friends hesapları ile oyun hesaplarını manuel olarak bağlayabilirler. 

Mortal Kombat 1 oyuncuları şimdiden disklerinde yer açma çabalarına girebilirler keza güncelleme 100-140 GB arası devasa bir boyut kaplamakta. Oyunun erişilebilirlik ayarları daha iyi ekran okuyucu özelliği ve ses geri bildirimleri ile de iyileştirildi.

Güncellemenin çıkışı 4. Sezonun başını fazlaca işaret ediyor. Yeni oynanabilir içeriğin ve Mileena isimli yeni ana boss’un da olacağını belirtelim. Yeni ödüller, kostümler, dövüşler, hikaye içeriği ve daha fazlası 16 Nisan’dan itibaren erişilebilir olacak.

İstila modlarının ödülleri ise kayda değer miktarda artırılmış. Daha fazla XP kazanımı, istatistik bonusları için daha fazla bulunabilir malzeme ve ana düşmanları yendikçe yepyeni ödüller bizleri bekliyor. Güncellemenin şu an yayında olduğunu da es geçmeyelim.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 16:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2024 17:20
MK geliştiricileri neyle uğraşıyor anlamak imkansız bu kadar mod yapmaya müsait bir oyuna, mod yapmak çok mu zor anlamadım gitti. Oyuna mod yapacakları yerde olan modları oyundan çıkarıyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2024 13:03
M.k 1 i oynamadım hiç oynama isteği de olmadı alır mıyım büyük ihtimalle almam da kendi kendisini bitiriyor yazık ilk serileri hariç mk 9 , x ivmesini yakalayamadı maalesef..
Kalan Karakter: 300 Gönder
System32
System32 1.03.2024 12:14
Mortal Kombat'ta bir ben dövüşmüyorum sanırım :) yeni karakterlerle oyunu güzel besliyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat 1’e Yeni Güncelleme
İlginizi Çekebilir