Mortal Kombat filminin ikinci fragmanı yayınlandı

Burak Bahar 29.03.2021 - 15:06
Mortal Kombat filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan ikinci fragman ile beklentiyi yükseltmeyi ve hayranları heyecanlandırmayı başardılar.

Ed Boon ve John Tobias tarafından yaratılmış ve "dövüş oyunu" dendiğinde ilk akla gelen Mortal Kombat'ın oyunlarından uyarlanan yeni filmin ikinci fragmanı yayınlandı. 1995'te yapılan uyarlamasından yıllar sonra bir kez daha beyaz perdeye aktarılacak. Filmden, Mortal Kombat oyununun hayranlarında yeni beklentiler yaratan bir fragman daha paylaşıldı. Mortal Kombat filminin baş kahramanı Cole Young oluyor.

Mortal Kombat filmi Avustralyalı ünlü film yapımcısı Simon McQuoid tarafından yönetilecek. Yapımcılar arasında Testere'den ve onun yeni devam filmi Spiral'den tanıdığımız James Wan da bulunuyor.

Mortal Kombat filmi için ikinci fragman yayınlandı

Cole, para için dövüşen ve geçmişinden, kendisine kalan mirastan haberi olmayan biridir. Bu sırada İmparator Shang Tsung, en iyi adamı olan Sub-Zero'yu Cole'u yenmesi için gönderir. Ailesinin güvenliğinden şüphe duyan Cole, Sonya Blade'i aramak üzere yola düşer. Yakın zamanda Cole kendini Earthrealm'ın koruyucusu olan Lord Raiden'ın tapınağında bulur. Raiden, Cole'da bulunan işareti taşıyanlara kalacak yer veriyordur. Cole burada Liu Kang, Kung Lao ve Kano gibi savaşçılara eğitim verir. Amaçları, Outworld'de dünyanın en iyi savaşçılarına karşı galip gelebilmektir. Ancak bu yolla ailesini koruyabilecektir.

Mortal Kombat filmi ikinci fragman

Mortal Kombat filmi oyunların en ikonik karakterlerinden ikisi olan Sub-Zero (Joe Taslim) ve Scorpion (Hiroyuki Sanada) arasında devam eden düello ile geri görüyor. Yine de bu ikisi, oyuncuların filmde görecekleri tanıdık yüzlerin sadece başlangıcı. Sonya Blade'i Jessica McNamee; Liu Kang'i Ludi Lin; Kano'yu Josh Lawson; Jax Briggs'i Mehcad Brooks; Raiden'ı Tadanobu Asano ve Kung Lao'yu Max Huang canlandıracak. Mortal Kombat'ın kötü adamları arasındaki Shang Tsung'u Chin Han; Mileena'ı ise Sisi Stringer canlandıracak. Mortal kombat filmi aynı zamanda ikinci ve yeni fragmanda da görülen Goro'da da dahil, Reptile ve Kabal'a da yer verecek.

Görüldüğü üzere Mortal kombat filmi video oyunu serisinin zengin tarihinin pek çok önemli karakterlerini içeriyor. İçermeye devam etmesi de muhtemel. Ana karakter Cole Young'un da şu ya da bu şekilde Mortal Kombat mitolojisine daha fazla bağlanması beklenebilir. Mortal Kombat filmi, sinemalarla aynı anda HBO Max'te 16 Nisan'da karşımızda olacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 15:12
90 lı yıllardakini beklerken ne heyecan yapmıştık ateri salonuna gelince merdivenlerde bile 2 li sıra oluşurdu şimdi birde bak çöp
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2021 09:52
MK'yede çöp diyorsan senin oyun kültürüne ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2021 16:02
oldu mu şimdi o "get over here" anlaşılan dublajlı izlicez
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 09:20
Ne lrjinalide öyle zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mortal Kombat filminin ikinci fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir