Mount & Blade II: Bannerlord yeni yama yayınlandı

Alparslan Gürlek 20.08.2020 - 11:14
Mount & Blade II: Bannerlord için yeni bir yama yayınlandı. Haydut kampları, yükleme ekranları ve otomatik blok alanında yenilikler yapılmış.

Taleworlds, başyapıtı Mount & Blade II: Bannerlord için yeni güncelleme yayınladı. Oyuna yeni eklenen otomatik blok, diyaloglar sırasında yükleme ekranları ve haydut kamplarıyla ilgili yeni düzenlemeler yapıldı. Bu güncellemenin büyük kısmının oyuncular tarafından istenen şeyler olduğunu belirtelim.

Mount & Blade II: Bannerlord haydut kampları artık eziyet değil

Mount & Blade II: Bannerlord oynarken ne kadar güçlü bir ordunuz olursa olsun haydut kamplarına girmeye korkarsınız. Çünkü oyun sizin yanınıza rastgele askerler verir ve bunların köylülerden oluşma olasılığı da çok yüksek. Orman haydutlarıyla kaynayan bir kampa daldığınızda yanınızda büyük kalkanlı askerlerin yerine köylü ya da acemilerin olduğunu görünce savaşa mağlup başlıyordunuz. Yeni güncelleme ile artık savaşa girerken bizimle birlikte katılan askerleri seçebileceğiz. Bu da esnekliğimizi artıracaktır. Aynı zamanda düşman sayısı ve etkileşiminiz de dengelenecek ve orman haydutları tarafından elek edilemeyeceksiniz.

Bir diğer sevindirici haber uzun zamandır forumlarda istenen otomatik blok özelliği üzerine. Sonunda otomatik blok oyuna eklendi. Size en yakın düşmanın vuruş yönünü son anda alıp, sağ tıkladığınız anda gelen darbeyi o yönden savunmanızı sağlıyor. Bu da bilek kramplarının önüne geçip bir anda saldıran birden çok düşmana yanıt vermenizde kolaylık sağlıyor. Yine bu ayarı kullanmak istemeyen oyuncular için ise yön tuşları ya da fare hareketi ile blok yönü ayarlanabiliyor.

Mount & Blade II: Bannerlord yeni yama yayınlandı


Güncelleme ile gelen bir büyük yenilik ise diyalog ekranları kısmında olmuş. Çevrede gezen lordlarla ya da sadece şehirde öylece duran bir NPC ile etkileşime girerken uzun yükleme ekranları çıkıyordu. Bir iki seferliğine ya da sadece seriyi ve Taleworlds'ü sevdiğimiz için görmezden gelebileceğimiz bu yükleme ekranları artık olmayacak. Hızlı bir şekilde herkesle konuşup işimizi halledebileceğiz.

Mount & Blade II: Bannerlord için son çıkan güncellemenin yama notlarını da buradan okuyabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde duyurulan resmi mod araçları ile birlikte Bannerlord gelişmeye ve ilerlemeye devam ediyor. Oyuna gelen her güncelleme ve her yenilik şahsen beni gururlandırıyor. Topraklarımızdan böyle güzel işlerin çıkabildiğini görmek 2010 yılından beri çok güzel. Ne yapıyorsan yapmaya devam et Taleworlds.

Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2020 15:32
Snowball işini düzeltmeleri lazım. Kartopu gibi büyüyor ülkeler. Birbirlerini asla engelleyemiyorlar. Oyun sandbox'lığı yitiriyor bu yüzden. Bir ülke diğerlerini yutmadan acele ile birşeyler yapmaya çalışıyorsun. Yoksa senin tek kalene karşı gazilyon lordlu koca bir impratorlukla baş başa kalıyorsun
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 23:01
Factionlar cok dengesiz.Mantıksız bir khuzait ustunlugu var cunku ai atli okcularla basa cikamiyor ve khuzaite lvl 2de atli okcu geliyor.O kadar yama geldi snowball olayi bitmedi factionlar dengelenene kadar da bitmeyecek gibi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 17:43
güzel iş mi KQKSKMAKSKAKSKKAKSKAKSKA
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2020 16:21
PS4 için ne zaman gelecek?
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 12:58
Tam sürümden sonra gelir şuan açık betada oyun daha bitmedi hem ps 4 hem ps 5 e .
Karcemackers
Karcemackers 20.08.2020 21:19
gelmez ayın son çarşambasında.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2020 19:50
1 hafta deli gibi oynayıp sonra aslında bütün herşeyin aynı şekilde olduğunu farketmek..
Başta hikaye olmakla birlikte bir çok düzeltme gelmeli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
memoefe
memoefe 20.08.2020 15:19
On numara bir güncelleme, özellikle ai konusunda baya önemli değişiklikler var. Bir de bunu mod toolları çıkınca görün.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mount & Blade II: Bannerlord yeni yama yayınlandı
İlginizi Çekebilir