Mount & Blade II: Bannerlord'un yeni Çarpışma modu nasıl olacak?

Ahmet Özçilingir 30.03.2019 - 12:31
Skirmish modu detaylandırıldı

Mount & Blade II: Bannerlord'un Skirmish (Çarpışma) modu ile ilgili yeni bilgiler geldi. Her hafta yayınlanan geliştirici blogunda bu haftanın konusu Skirmish modu ve Mount & Blade II: Bannerlord'un çok oyunculu moduydu. Mount & Blade II: Bannerlord'da nasıl bir çok oyunculu deneyim bizi bekliyor? Mount & Blade II: Bannerlord'un çarpışma modu Warband'dekinden ne kadar farklı olacak?

Mount & Blade II: Bannerlord'un Skirmish (Çarpışma) modu ile ilgili yeni bilgiler geldi

Mount & Blade II: Warband'in hikaye modu kadar oyunu öne çıkaran öğelerden biri de oyunun çok oyunculu moduydu. Oldukça rekabetçi bir oynanış deneyimi sunan çok oyunculu mod, Mount & Blade II: Bannerlord'da da gelişmiş şekliyle karşımıza çıkacak. 

* Skirmish, 6'ya karşı 6, oyuncuya oynanan kişisel yeteneğin ve stratejinin ön plana çıktığı bir rekabetçi oyun modudur. Sağlam ekip çalışması ve iyi iletişim başarının anahtarıdır. Skirmish’in tasarımının ardındaki temel fikir asimetridir. Çok oyunculu oyunların çoğu, tek bir sınıfın baskın olmadığı, dengeli bir sınıf ve karakter karışımına sahip olmaya çalışır.
* Skirmish modunda sınırlı sayıda yeniden doğma hakkı olacak. Seçtiğiniz sınıfa göre, her tür yeniden doğma (spawn) sayınız değişecek. Daha iyi donanıma sahip daha yüksek seviyeli birlikler çok daha maliyetlidir; bu da her turda tek bir oyuncu tarafından seçilme sayısını sınırlar, oysa düşük seviyeli birlikler çok daha ucuzdur ve oyunculara bu tur için bir ya da iki yeniden doğma seçeneği sunar.
* Takımlar belirlenen bayrak noktalarını ele geçirmeye çalışacak. 3 tane ele geçirme noktası olacak. Her yakalama noktasında bir takım tarafından yakalanabilecek ve kontrol edilebilecek bir bayrak bulunur.  Daha az bayrak tutan takımın morali istikrarlı bir şekilde azalmaya başlayacak ve tamamen tükenmesi durumunda, takım bu raundu kaybedecek.
* Skirmish'te yer alan haritaların her biri, özellikle bu oyun modu için tasarlanmış.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 23:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.03.2019 00:23
m&b: village offensive
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mount & Blade II: Bannerlord'un  yeni Çarpışma modu nasıl olacak?
İlginizi Çekebilir