Ms. Marvel dizisi için yeni fragman yayınlandı

Ersin Kılıç 9.05.2022 - 14:24
Disney+ kanalında yayınlanacak olan ve Marvel'ın ilk Müslüman süper kahramanına odaklanan Ms. Marvel dizisi için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Şu sıralar global tarafta da izlenme sayıları ile zirvede yer alan Doctor Strange 2 filmi ile gündemde olan Marvel Sinematik Evreni'nin yeni projelerinden birisi de Ms. Marvel dizisi olacak.

Marvel'ın çizgi romanlarda olduğu gibi MCU tarafında da ilk Müslüman süper kahramanı olan karakterin hikayesini anlatan dizi için yeni bir teaser daha yayınlandı. Disney+ platformuna özel olan Ms. Marvel dizisinin bu fragmanında daha önce gördüğümüz sahnelerin yanında bazı yeni sahnelere de yer verilmiş.

Ms. Marvel dizisi için yeni bir fragman geldi

Ms. Marvel dizisinde Iman Vellani tarafından canlandırılan Kamala Khan'ın dizide süper güçlere kavuşmasına tanıklık edeceğiz. Daha çok genç izleyicilere odaklanan dizide tıpkı çizgi romanlarda olduğu gibi Captain Marvel hayranlığının vurgulandığını da görüyoruz. Fragmanda karakterin bazı özel güçlerinin de farklı olabileceği gözüküyor.

Ms. Marvel dizisinde Pakistan kökenli Amerikalı bir Müslüman olan Kamala Khan'ın hikayesini izleyeceğiz. 16 yaşında olan ve New Jersey'de yaşayan karakteri daha önce herhangi bir projede yer almayan fakat Captain Marvel 2 filminde göreceğimiz Iman Vellani canlandıracak. Bu oyuncuya Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer ve Nimra Bucha gibi isimler eşlik edecek. Dizide Captain Marvel hayranı olan karakterin güçlerine kavuşması ve bu güçlere adapte olma süreci işlenecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 03:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2022 19:11
Bir gereksiz karakter daha hem de paki marvel cinematic universe oldu sana çöplük cinematic universe emeği geçen herkese teşekkürler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2022 16:52
Süper kahramanın dini mi olur yahu ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ms. Marvel dizisi için yeni fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir