Ms. Marvel dizisinden yeni fotoğraflar geldi

Ersin Kılıç 21.06.2021 - 00:51
Disney+ kanalında yayınlanacak olan yeni Marvel dizisi Ms. Marvel için yeni set fotoğrafları yayınlanmaya devam ediyor.

Marvel Sinematik Evreni'nin ilk Müslüman süper kahramanı olan Ms. Marvel için yeni fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Marvel tarafında WandaVision,  Falcon and the Winter Soldierve son olarak hala devam eden Loki dizilerinde olduğu gibi Disney+ servisinde yayınlanacak olan Ms. Marvel dizisinin bu set arkası fotoğraflarında karakteri bir kez daha kostüm içerisinde görme şansını yakalıyoruz. Iman Vellani tarafından canlandırılan Kamala Khan, Ms. Marvel bu fotoğraflarda süper güçlerini kullanıyormuş gibi duruyor.

Ms. Marvel dizisinden set arkası fotoğrafları yayınlandı

Fotoğraflara baktığımızda daha önce olduğu gibi Kamala Khan'ı süper kahraman kostümü içerisinde görüyoruz. Çizgi romandakine göre bazı noktalarda farklılıkları bulunan bu kostüm dışında logoda klasik olarak kırmızı ve mavi tonlamalarına yer verildiğini görüyoruz.

Yeni set fotoğraflarına buraya tıklayarak göz atabilirsiniz.

Ms. Marvel dizisinde Pakistan kökenli Amerikalı bir Müslüman olan Kamala Khan'ın hikayesini izleyeceğiz. 16 yaşında olan ve New Jersey'de yaşayan karakteri daha önce herhangi bir projede yer almayan fakat Captain Marvel 2 filminde göreceğimiz Iman Vellani canlandıracak. Bu oyuncuya Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer ve Nimra Bucha gibi isimler eşlik edecek. Dizide Captain Marvel hayranı olan karakterin güçlerine kavuşması ve bu güçlere adapte olma süreci işlenecek.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 20:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2021 09:37
Bunun 350 kilo olanından verin bi de ten rengi farklı olsun hatta dur uzaydan gelmiş olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2021 12:36
Fotoğraflar gözükmüyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2021 11:30
Fotolari haberde paylastiysaniz gozukmuyor, bilginize.

----------------------------------

Resimler silinmiş, güncelledik.

Arkadaşlar özellikle sinema ve dizi haberlerinde yayınlanan resmi görseller dışında bir şey paylaşamıyorsunuz. Yani bir film içinden tek bir görsel ya da kamera arkası fotoğrafları sitelerde paylaşmak yasak.

Bir süre sonra yapımcı şirketlerden otomatik telif davası geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ms. Marvel dizisinden yeni fotoğraflar geldi
İlginizi Çekebilir