Ms. Marvel dizisinin başrol oyuncusu belli oldu

Özgür Deveci 2.10.2020 - 10:07
Ms. Marvel dizisinde ve aynı zamanda Marvel Sinematik Evreni'nde Ms. Marvel karakterini oynayacak başrol oyuncusu belli oldu.

Disney Plus'ta yayınlanacak Ms. Marvel dizisi için başrol oyuncusu belli oldu. Kanadalı aktrist Iman Vellani, Pakistan asıllı bir genç olan Kamela Kahn'ı yani nam-ı diğer Ms. Marvel'ı oynaması için seçildi. Vellani'nin rolünü üstlendiği karakter New Jersey'de yaşayan, Captain Marvel hayranı olan ve süper güçlere sahip olan 16 yaşında bir Müslüman genç olacak.

Marvel'e göre karakter, şekil ve boyutu değiştirme konusunda olağanüstü bir yeteneğe sahip olacak ve dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için diğer süper kahramanlar gibi idealist bir tutum sergileyecek.

Ms. Marvel dizisinin başrol oyuncusu belli oldu

Ms. Marvel dizisinin başrolü için Iman Vellani seçildi

Variety tarafından yayınlanan bu haberin ardından Disney Plus ve Marvel, oyuncu kadrosu hakkında yorum yapmayı reddetti. Vellani haberleri, dizinin yönetmen kadrosunu oluşturmasından sadece iki hafta gibi bir süre sonra gelmiş oldu. Dizinin bazı bölümlerini yönetmesi için Bad Boys for Life ikilisi Adil El Arbi ve Bilall Fallah'ın yanı sıra Oscar ödüllü Sharmeen Obaid-Chinoy ve Meera Menon gibi ünlü yönetmenlerle anlaşma sağlandı. Dizinin senaryosunu ise Bisha K. Ali kaleme alacak. Karakter, ilk olarak 2012 yılında yayınlanan bir çizgi roman kitabında yer almıştı.

Disney Plus platformunda yayınlanacak olan dizi, halihazırda geliştirme ve prodüksiyon aşamasında olan Marvel'ın süper kahraman serilerinden biridir. Ms. Marvel'ın yanı sıra geçtiğimiz hafta Samuel L. Jackson'ın yeniden Nick Fury rolünü üstleneceği bir dizi için çalışmalara başlandığını belirtmiştik. Ayrıca ufukta daha yakın bir zamanda çıkması beklenen WandaVision ve önümüzdeki sene içerisinde platform üzerinde yer alacak The Falcon and Winter Soldier ve Loki dizileri de yer alıyor. Bunlara ek olarak geçtiğimiz günlerde Tatiana Maslany'nin She-Hulk karakterini canlandıracağı dizinin çalışmalara başlandığı bildirildi. Disney'in önümüzdeki dönemler için hazırladığı diğer diziler arasında Hawkeye ve Moon Knight bulunuyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.10.2020 15:23
SJW için %100 uyumlu, güzel olmuş. Genel güzellik algısına aykırı, göçmen tipli, ve cinsiyetinden uzak fiziksel yapı. muhteşem üçlü tamam :)
MK Okuru
MK Okuru 4.10.2020 13:28
Doğru bak, onu hesaba katmamıştım :) Aga ne iğrenç döneme geldik ya..
MK Okuru
MK Okuru 3.10.2020 22:29
Knk sen dua et bunu zenci seçmediler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ms. Marvel dizisinin başrol oyuncusu belli oldu
İlginizi Çekebilir