Nick Fury dizisi duyuruldu

Özgür Deveci 27.09.2020 - 13:42
Samuel L. Jackson, Disney Plus için geliştirilmekte olan yeni bir Marvel dizisinde Nick Fury rolünü canlandıracak.

Samuel L. Jackson, Disney Plus için geliştirilmekte olan yeni bir Marvel dizisinde Nick Fury rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Variety tarafından yapılan habere göre, dizinin olay örgüsü ayrıntıları tamamen gizli tutuluyor. Ancak birçok kaynak, Jackson'ın başrolde rol aldığını ve Kyle Bradstreet'in senarist ve yönetici yapımcılığı üstlendiğini söylüyor. Disney Plus'taki diğer tüm Marvel dizileri gibi, bu dizinin de yapımcılığını Marvel Studios üstlenecek. Jackson, Bradstreet ve Disney temsilcileri Variety tarafından yapılan habere henüz bir yanıt vermedi.

Jackson, 2008'de vizyona giren ilk Iron Man filminde gizli bir hükümet kurumu olan SHIELD'in başı olarak Nick Fury'yi canlandırmıştı. Ünlü oyuncu, o zamandan beri birçok MCU filminde rol aldı. Son olarak Spider-Man: Far from Home, Avengers: Endgame ve Captain Marvel filmlerinden Fury karakterini canlandırdı. Ayrıca ABC tarafından yapılan Agents of SHIELD'ın iki bölümünde bu rolü tekrarladı.

Nick Fury dizisi duyuruldu

Samuel L. Jackson, yeni bir Marvel dizisinde Nick Fury rolünü canlandıracak

Jackson, modern zamanların en ikonik oyuncularından biridir. Quentin Tarantino ile sık sık yaptığı çalışmalarla ve tabii bu çalışmaların en önemlilerinden Pulp Fiction filmindeki performansıyla zamanında Oscar'a aday gösterilmişti. İkili daha sonra Jackie Brown, The Hateful Eight, Django Unchained gibi ünlü filmlerde birlikte çalışmaya devam etti. Ayrıca Spike Lee ile Do the Right Thing, School Daze, Mo 'Better Blues, Jungle Fever ve Chi-Raq gibi birçok filmde çalıştı.

Jackson aynı zamanda Star Wars ön filmi üçlemesi, Snakes on a Plane, Unbreakable, Glass ve Coach Carter filmlerindeki rolleriyle tanınıyor. Nick Fury dizisi, ünlü oyuncunun kariyerinde ilk normal televizyon dizisini oluşturacak. Bradstreet en son Emmy ödüllü USA Network dizisi Mr. Robot dizisinde çalıştı. Diğer çalışmaları arasında ise Borgia, Berlin Station ve Copper ve bulunuyor.

Proje seriye giderse, ki bu çok muhtemel görünüyor. Dizi, Amerikalı film yapımcısı Kevin Feige'in Marvel Studios tarafından yapılacak son büyük bütçeli yapımı olacak. Buna ek olarak WandaVision dizisinin 2020'nin sonlarında, The Falcon and Winter Soldier ve Loki yapımlarının ise önümüzdeki senenin başlarında yayınlanması bekleniyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Tatiana Maslany'nin She-Hulk karakterini canlandıracağı dizinin çalışmalara başlandığı bildirildi. Disney'in önümüzdeki dönemler için hazırladığı diğer diziler arasında Hawkeye, Moon Knight ve Ms. Marvel bulunuyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 12:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
okthai
okthai 29.09.2020 09:23
Ne ekmeğini yediler Marvel'in be.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.09.2020 02:00
Allem ettiler kallem ettiler, kaşla göz arasında Nick Furyi de zenci ettilerya ne diyeyim?! Nick Fury karakteri üzerine kaldı resmen adamın. Bi Allahın kulu da demiyo ki aga bu nedir?? Hem kel, hem zenci Nick Fury?!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nick Fury dizisi duyuruldu
İlginizi Çekebilir