MultiVersus kadrosuna Rick Sanhez’in ekleneceği onaylandı

Atıf Doğan Özcan 24.09.2022 - 15:31
MultiVersus oyununun resmi Twitter hesabından kadroya girecek olan ismi resmen onayladı. MultiVersus kadrosuna Rick Sanchez dahil oluyor üstelik çok yakında.

Sevilen çizgi dizi karakteri çok yakın bir zamanda oyuna geliyor. Resmi olarak kadroya dâhil olmasını oyunun yönetmeni onayladı ve açıkladı. Bir süredir yeni eklenen karakter duyurularıyla aşina olduğumuz oyuna bir başka sevilen karakter daha geliyor. MultiVersus kadrosuna Rick Sanchez geliyor. 

MultiVersus kadrosuna Rick geliyor hem de çok yakın bir zamanda

Temmuz ayının en çok satan oyunu olan ve hayranları tarafından oldukça beğeni toplayan oyun birçok bilindik ve sevilen ismi oyuna eklemeye devam ediyor. Sıradaki isim ise Rick & Morty’den tanıdığımız Rick Sanchez. Resmi Twitter hesabından paylaşılan fragman ile bu güzel haber oyunculara verilmiş oldu. Rick, aslında Temmuz ayında LeBron James ve Morty ile birlikte duyurulmuştu zaten, ancak Rick’in Stripe ve Black Adam’dan önce geleceğini herkes tahmin etmiyordu.

MultiVersus kadrosuna Rick Sanhez’in ekleneceği onaylandı

 MultiVersus geliştiricisi Player First Games, bu haberi resmi MultiVersus Twitter hesabı üzerinden bir fragman ile duyurdu. Fragman, Reindog ve Wonder Woman’ı bir kavganın ortasında gösteriyor, dövüşün tam ortasında bir anda portaldan Rick çıkıyor ve fragman son buluyor. Maalesef, fragman içerisinde veya paylaşımın detaylarında Rick için bir çıkış tarihi paylaşılmadı ama MultiVersus yönetmeni olan Tony Huynh, kişisel Twitter hesabından “çok yakında” paylaşımı yaptı.


Oyunda daha önce duyurulan isimlerden birisi olan Mogwai, ilk olarak 6 Eylül’de eklenecek denmişti. Fakat bazı aksaklıklardan dolayı ki bunlar oyuncuları rahatsız eden türden aksaklıklar, oyuna eklenme süresi 2 gün ertelenmişti. Muhtemelen Rick’in ortaya çıkması ve oyuna eklenmesi de benzer bir süre alacak. Bu yüzden evrendeki en zeki adam olarak bilinen Rick ile oynamak için hayranlar önümüzdeki haftaya kadar beklemeleri gerekebilir.

Rick’in eklenmesinden sonra oyuna gelmesini beklediğimiz iki onaylanmış karakter var onlarda, Black Adam ve Stripe. Yeni karakter eklemelerinin dışında, Rixk’i oyuna getirecek olan güncelleme ile, nihayet hayranların çok talep ettiği dereceli modlarda oyuna eklenebilir. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2022 11:48
hani gandalf geliyordu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MultiVersus kadrosuna Rick Sanhez’in ekleneceği onaylandı
İlginizi Çekebilir