Multiversus Morty ve sezon 1 çıkış tarihi açıklandı

Murathan Özlü 12.08.2022 - 13:41
Daha önce ertelenen Multiversus Morty ve sezon 1 çıkış tarihi açıklandı, oyun yeni Battle Pass ile gelecek.

Multiversus Morty ve sezon 1 çıkış tarihi Warner Bros. Games tarafından açıklandı. Oyuncu sayısı şimdiden milyonları bulan Multiversus, 15 Ağustos tarihinde piyasaya çıkacak. Warner Bros. çatısı altındaki sayısız karakteri bir araya getirip birbirine kırdıran ve her geçen gün karakter havuzunu genişleten Multiversus, ayrıca yeni bir Battle-Pass ile gelecek.

Multiversus Morty ve sezon 1 çıkış tarihi belli oldu

Multiversus'un 15 Ağustos'ta resmen piyasaya çıkmasının ardından, uzun süredir beklenen Morty'de (Rick&Morty) 23 Ağustos tarihinde oyuna eklenecek. Bu da seriyi sevenleri memnun edecek bir gelişme. Öyle ki, Rick and Morty'nin oyuna ekleneceği "aşamayı" açabilmek için milyonlarca oyuncu seferber olmuş ve belirli bir etkinliği birlikte tamamlamışlardı.

Multiversus Morty ve sezon 1 çıkış tarihi
Warner Bros. Games oyuna eklenecek ilk içerikler ilgili şu açıklamayı yapmış:
" Sezon 1 ile oyuna ekleyeceğimiz her şeyi ilk günden açmayacağız. Yeni içerikler ve modlar sezon boyunca gelmeye devam edecek. Sizi tarihler konusunda bilgilendireceğiz."
Kısa süre önce ertelenen Multiversus sezon 1 ve Morty çıkış tarihi böylece netleşmiş oldu. 10 milyon oyuncu barajını geçmek üzere olan Multiversus, son döneme damga vuran bir dövüş oyunu oldu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2022 00:59
Bu oyun bir sakız olsaydı muzlu big babol olurdu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Multiversus Morty ve sezon 1 çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir