Multiversus oyuncu sayısı milyonları buldu

Murathan Özlü 2.08.2022 - 18:40
Açık beta sürecine giren Multiversus oyuncu sayısı gün geçtikçe artıyor, oyuna yakında Godzilla ve Gandalf'ın da eklenebileceği iddia ediliyor.

Multiversus oyuncu sayısı katlanarak artıyor. Shaggy ile Superman'in karşı karşıya geldiği, Tom'un Jerry'yi kovalamak yerine yaka paça dövdüğü dövüş oyunu Multiversus, Warner Bros çatısı altındaki karakterleri bir araya getirip birbirilerine kırdırıyor. Geçtiğimiz hafta açık beta sürecine giren oyun, Steam'in anlık oyuncu sayısında devler ile yarışıyor.

Multiversus oyuncu sayısı milyonları aştı

Multiversus, geçtiğimiz haftadan beri Steam'de CS: GO, Apex Legends gibi oyuncular ile yarışır hale geldi. Oyunun anlık oyuncu sayısının 150 bini bulduğu ifade ediliyor, Tabi bu istatistiklere, Playstation ve Xbox oyuncuları dahil değil. Oyunu test eden oyuncular,  maçlar sonucu yerleştirildikleri oyuncu listesinde 5 milyona yakın oyuncu olduğunu belirtiyorlar. Öyle ki, Rick and Morty'nin oyuna ekleneceği "aşamayı" açabilmek için milyonlarca oyuncu seferber olmuştu.

Multiversus oyuncu sayısı
Oyuna ileride eklenebilecek karakterler arasında, Joker'den Godzilla'ya kadar geniş bir listenin veri tabanında bulunduğu belirtiliyor. Mutliversus'a ileride eklenebilecek karakterlerin arasında Gandalf, Black Adam, Poison Ivy, Scooby-Doo, Daenery Targaryen gibi ilginç isimler yer alıyor. Bedava dövüş oyunlarına özel duyulduğu, League of Legends dövüş oyununun ücretsiz olacak olmasından da anlaşılabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 22:33
Super smash bros'un basit bir çakması.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.08.2022 20:46
Oyun çok güzel, aşırı sarıyor oynayın oynattırın keşke metal gear evreninden Raiden'i da getirseler ama neredeeee :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Multiversus oyuncu sayısı milyonları buldu
İlginizi Çekebilir