My Friendly Neighborhood, Elmo'nun dünyasını cehenneme çevirecek

Aleyna Yıldırım 21.08.2021 - 01:52
My Friendly Neighborhood oyununda Susam Sokağı'nda mahsur kalıyor ve Elmo karakterinden kaçmaya çalışıyoruz.

Bağımsız korku oyunlarının altın çağında yaşıyoruz. Bazen öyle oyunlar yapılıyor ki çocukluğumuzdan bir parçayı tekrardan bizlerle buluşturuyor. Susam Sokağı'ndan ilham alan bir televizyon stüdyosunda geçen yeni bir hayatta kalma korku oyunu olan My Friendly Neighborhood, Realms Deep adlı etkinlikte duyuruldu.

Susam Sokağı sakinleri bu kez bir korku oyununda

3D Realms'in, Realms Deep etkinliği bu hafta sonu düzenlendi ve çok sayıda bağımsız oyunun tanıtımı yapıldı. Bu duyurulardan en dikkat çekeni My Friendly Neighborhood oldu. My Friendly Neighborhood, daha önce Kyle is Famous gibi ilginç oyunlar yapmış olan bağımsız geliştirici John Syzmanski tarafından yapılacak. Oyunda, eski terk edilmiş TV stüdyosunun neden aniden yeni sinyaller yayınladığını bulmakla görevli yerel bir tamirciyi canlandıracağız. Syzmanski, oyunun kandan ziyade gerçek korkulara dayanacağı konusunda oldukça kararlı. 

My Friendly Neighborhood, Elmo'nun dünyasını cehenneme çevirecek

My Friendly Neighborhood, Resident Evil tarzı bir oynanış sunuyor. Ayrıca Bioshock ve Five Night's At Freddy's oyunlarından ilham alındığını yayımlanan videoyu izlediğimizde rahatlıkla görebiliyoruz. FPS olarak oynayacağımız oyunda,  Resident Evil tarzı bulmacalar çözerken bir yandan da Susam Sokağı sakinlerinden kaçmaya çalışacağız. Elimizde alfabe kartlarını tüküren "Rolodexer" adlı mekanik bir tabanca da bulunacak. Stüdyo setleri ve toplantı odalarından gizlice geçmenin yanı sıra, Elmo'nun Dünyası gibi pastel boya sanatından yapılmış garip pek çok ortamda hayatta kalmaya çalışacağız. En önemlisi de tüm kukla kesim silahlarımızı ve eşyalarımızı yönetmek için ızgara tabanlı bir envanterimiz de bulunacak.

Oyun kulağa hem yaratıcı hem de son derece ürkütücü geliyor. My Friendly Neighborhood'un çıkış tarihi henüz verilmedi. Susam Sokağı, yepyeni hayatta kalma korku oyunu My Friendly Neighborhood ile tekrardan bizlerle olacak

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2021 11:04
Elmo değil eddy karakteri
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2021 10:19
güzel duruyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
My Friendly Neighborhood, Elmo'nun dünyasını cehenneme çevirecek
İlginizi Çekebilir