Narcos: Mexico, üçüncü sezon onayını aldı

Özgür Deveci 31.10.2020 - 12:55
Meksika'daki yasa dışı uyuşturucu ticaretini konu alan Narcos: Mexico, Netflix'ten üçüncü sezon onayını aldı. Detaylar haberimizde!

Meksika'daki yasa dışı uyuşturucu ticaretini konu alan Amerikan yapımı suç drama dizisi Narcos: Mexico, Netflix'ten üçüncü sezon onayını aldı. Yenilemeyle birlikte Netflix, Narcos'un ilk iki sezonunda Pablo Escobar'ı canlandıran Wagner Moura'nın da sezonun iki bölümünü yönetmesi için diziye katılacağını duyurdu. Buna ek olarak dizinin yapımcısı Eric Newman, beş sezon sonra bu rolden ayrılacak ve işleri dizinin ortak yaratıcısı Carlos Bernard'a devredecek.

Newman yaptığı açıklamada "Narcos ve Narcos: Mexico yönetiminde geçirdiğim beş yıl için minnettarım ve bu muhteşem ekibin bu dizide başardıklarından son derece gurur duyuyorum. Carlo Bernard, on yıldan fazla bir süre önce bu proje hakkında konuştuğum ilk kişiydi ve Narcos: Mexico'nun üçüncü sezonunun yönetimini çok yetenekli ellere bırakmaktan son derece memnunum." ifadelerinde bulundu. Kolombiya'da Escobar ve Medellín karteli yönetimindeki kokain ticaretinin yükselişine odaklanan Narcos'un dördüncü sezonu olarak tasarlanan Mexico, sonrasında Meksika'da uyuşturucu ticaretinin başlangıcını konu alan yeni bir dizi oldu. Dizinin ikinci sezonu bu senenin başlarında yayınlanmıştı.

Narcos: Mexico, üçüncü sezon onayını aldı

Narcos: Mexico, üçüncü sezon onayını aldı

Dizinin üçüncü sezonu Felix'in imparatorluğunun parçalanmasından sonra çıkan savaşı konu alacak. Yeni  ve bağımsız karteller siyasi kargaşadan ve artan şiddetten kurtulmak için mücadele ederken, yeni nesil Meksika kralları ortaya çıkacak. Üçüncü sezonla birlikte sete geri dönen oyuncular arasında Scoot McNairy, Jose Maria Yazpik, Alberto Ammann, Alfonso Dosal, Mayra Hermosillo, Matt Letscher, Manuel Masalva, Alejandro Edda ve Gorka Lasaosa gibi başarılı isimler yer alıyor. İlk iki sezonun yıldızı Diego Luna ise yeni sezonda yer almıyor.

Newman, dizinin baş yapımcısı olarak kalacak. Şu anda hem uzun metraj hem de televizyon tarafında Netflix ile genel bir anlaşma yapıldı. Şu anki listesi Chris Hemsworth ve Miles Teller'ın oynadığı opioid TV dizisi Painkiller, Escape From Spiderhead ve Daniel Kaluuya'nın başrol olarak yer aldığı The Upper World yapımlarını içeriyor. Bernard ve Jose Padilha ayrıca Sidonie Dumas, Christophe Riandee, Nicolas Atlan, Doug Miro ve Andrés Baiz ile birlikte Narcos: Mexico'nun sorumlu yapımcı olarak kalacaklar.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler dizinin üçüncü sezonunu merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 15:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 2.11.2020 14:48
Harika
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2020 06:18
ooo yeee
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2020 15:36
Sanıyorum üçüncü sezon ağırlıklı el Chapo guzman üzerinden devam edecek. Daha önce sırf guzman ın hayatını konu alan 3 sezonluk "el Chapo" dizisini netflix üzerinden izlemiştim. İzleyicisi Escobar lı sezonlara göre bir hayli azalsa da, biz kalan sağlar yeni Narcos sezonunu da merakla bekliyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2020 09:32
Nezaman geliyor üçüncü sezon
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2020 22:15
oha daha yeni mi aldı ya ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Narcos: Mexico, üçüncü sezon onayını aldı
İlginizi Çekebilir